Найкращі анекдоти та приколи за 16 січня: як випросити трохи грошенят в безхатька та інші історії

"Один Факт" пропонує до вашої уваги декілька курйозних історій з дитячого життя. Вони змусять вас почати навіть похмурий день з гарної посмішки і навчать, як випросити грошей навіть в безхатька.

Пам’ятаєте один мультфільм з дитинства: про черепашок-ніндзя? Та ось, вони були улюбленими персонажами в героїні нашої наступної історії. Дівчинка настільки їх полюбила, що навіть повірила в те, що каналізація – їх рідний дім. Їй стало так шкода бідних і голодних черепашок, які харчувались однією лише піцою. Тоді вона вирішила… нагодувати їх млинцями. Дівчатко вже почимчикувало до водостоків, але… матуся через хвіртку побачила, що донька несе в тарілці млинчики і… зупинила її.

***

Анекдот на 16 січня: веселі історії родом з дитинства
Анекдот на 16 січня: веселі історії родом з дитинства

 

В дитинстві всі ми були великими фантазерами. Ось і героїня наступної веселої історії полюбляла грати в дивовижну гру: брала дві сумки, набивала їх подушками, всідалась на диван, а потім… Просто довго сиділа – приблизно одну годину, а може й дві.

Матуся фантазерки запитувала в неї: що ж вона робить, а дівчинка діловито відповідала:

Мамо, не чіпай мене. Я ж в електричці їду!

***

Героїні наступної історії – дві подружки. В далекому дитинстві вони вирішили погратися в шпигунів і… знайшли в якості об’єкта для спостерігання одного безхатька.

Добру половину літа дівчатка витратили на те, щоб стежити за його щоденними пересуваннями. Врешті решт безхатченку це набридло і… він вирішив заплатити шпигункам – тільки б вони від нього відстали. Щедрий дядечко дав їм цілу сотню гривень.

***

Героїня цієї історії дбала про майбутнє ще з дитинства. Саме тому вона написала заповіт, в якому передала права на всі свої іграшки кішці, а кімнату – місцевому безхатченку Олександру, який завжди з нею вітався.

А ось книга з етикету дісталась рідному брату після сварки. Увесь цей цікавий список дівчинка віднесла адвокату та попросила поставити на документ печатку.

Винахідлива жіночка-адвокат надіслала копії усім родичам своєї маленької клієнтки. А ось оригінал вбрала у рамку і поставила на стіл поряд з юридичними дипломами.

 

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.