Тіна Кароль показала складну асану з йоги: ніхто і не помітив, що вона без макіяжу та перуки (ФОТО)

Тіна Кароль — всесторонньо розвинена особистість. Вона і пісні співає, і спортом займається. "Один Факт" покаже вам, як співачка вміє займатись йогою і виконувати навіть самі складні асани.

Тіна Кароль дивує українське суспільство не лише своїм чарівним співом, але й спортивними досягненнями. Іноді співачка займається доволі екстремальними видами спорту (наприклад, стоїть на цвяхах), так і більш заспокійливими (йога). Іноді Тіна стрибає на скакалці, іншим разом – танцює на стільцях, а потім — обирає для себе ролики.
Неймовірна розтяжка — справжня родзинка від Тіни Кароль, яку вона демонструє під час виконання надскладних вправ з йоги. Нещодавно співачка вирішила продемонструвати надскладну асану.

Вдягшись у спортивне вбрання, Тіна продемонструвала суспільству, як вона стоїть на одних лише руках, задерши одну ногу вбік, а іншу – піднявши догори та зігнувши її в коліні.

Зайнятись вправами з йоги Тіна Кароль вирішила рано вранці. В якості локації вона обрала для себе панорамне віконце, з якого відкриваються види на вранішнє місто, і через яке пробиваються яскраві сонячні промені.

 

Тіна Кароль показала надскладне виконання асани з йоги
Тіна Кароль показала надскладне виконання асани з йоги

Йога – заняття, якому Тіна Кароль приділяє багато уваги вже чимало років. На світлині, яку вона виклала нещодавно, присутня не тільки сама співачка, а й її тренерка – Ірина Ковальчук. Судячи з виразу обличчя Ірини, яке помітно в нижньому правому куті – вона дуже здивована тим, що творить Тіна Кароль. Звісно, в приємному сенсі цього слова.

Виконавиця склалась у надскладну асану, простягнула руки для обіймів та запропонувала тим, хто знаходився по той бік екрану:

Іди обніматись!

Раніше Тіна Кароль демонструвала й інші асани зі своїх занять, а ще – демонструвала, як запускає свій організм зранку за допомогою управ з йоги.

Здоровий спосіб життя, вочевидь — один із засобів, який допомагає Тіні Кароль завжди залишатись у формі і мати гарну зовнішність.

 

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.