За 5 хвилин готую смачний і корисний сніданок: беру банан і молоко. Бадьорість на весь день з одного ковтка

Коли вранці готую банановий смузі, діти прокидаються дуже легко, щоб поласувати. Корисний напій на молоці можна урізноманітнювати продуктами, які знайдете в холодильнику.

Вам знадобиться:

  • 250 мл молока;
  • 1 великий банан;
  • 40 г гіркого шоколаду;
  • 1 ч.лож. меду;
  • 1 дрібка меленої кориці.
Шоколадно-бананове смузі на сніданок за 5 хвилин

Щоб приготувати банановий смузі, достатньо 5 хвилин часу. Це важливо для ранкової пори, коли всі поспішають на роботу та навчання. Кількість інгредієнтів вказано приблизно. Завжди можна скоригувати до свого смаку. Якщо вдома немає меду, додайте цукор.

Шоколадно-бананове смузі на сніданок за 5 хвилин

Шоколад натріть на дрібній тертушці. Якщо є бажання отримати однорідний смузі, тоді розтопіть у мікрохвильовій печі. Або поставте солодощі біля батареї чи на вікно під перші сонячні промінчики.

Шоколадно-бананове смузі на сніданок за 5 хвилин

Якщо у вас шоколад не гіркий, а молочний, то мед можете не додавати – смузі й так вийде солодким. Банан обчистьте від шкуринки. Розламайте на шматочки руками. Плід має бути не перезрілим, без коричневих плям, але й не зеленим.

Додайте в чашу блендера банан, натертий шоколад, корицю, мед. Влийте молоко. Щоб у маленьких ласунів не заболіло горло, краще брати кімнатної температури, а не відразу з холодильника. Жирність продукту може бути будь-яка.

Шоколадно-бананове смузі на сніданок за 5 хвилин

Збийте суміш до повної однорідності. Шоколадно-банановий смузі розлийте у високі склянки, присипте тертим шоколадом й можете подавати. Навряд чи вранці є час на прикрашання, але кілька морожених ягід чи шматочків фруктів зверху покласти можна для підвищення вітамінізованої складової напою.

Можете також додати в смузі трішки морозива. Звісно, це не дуже корисно, але ж так набагато смачніше. А на вечерю можете запланувати ось таку незвичну страву:

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?