Винник, Кароль та інші зірки українського шоу-бізнесу, що народилися в маленьких селах і містечках

Багато українських зірок – вихідці з простого люди. Зараз вони відомі на всю країну, а народилися та виросли в маленьких селах та містечках, і зовсім не соромляться свого походження.

Олег Винник

Повелитель вовчиць народився в селі Вербівка, що в Черкаській області – населення цього села становить менше 700 осіб. Проте згодом родина майбутнього поп-короля переїхала до села Червоний Кут у тій же Черкаській області, де Олег Винник закінчив школу. А далі – музичне училище в Умані, зустріч із коханою і подальші життєві пригоди співака.

Зірки з простого народу: Олег Винник
Зірки з простого народу: Олег Винник

Тіна Кароль

Народилася поп-діва у селищі міського типу Орокутан, що в Магаданській області росії. Батьки перебували там на заробітках, а коли дівчині виповнилося 7 – всією родиною переїхали до Івано-Франківська, батьківщини матері співачки. Батько ж її – український єврей, що народився в місті Вашківці Чернівецької області.

Зірки з простого народу: Тіна Кароль
Зірки з простого народу: Тіна Кароль

Софія Ротару

Українська співачка молдовського походження народилася в селі Маршинці, що на Буковині, з населенням не більше 5 тисяч чоловік. У дитинстві майбутня легенда української естради багато працювала по господарству і допомагала батькам торгувати на ринку.

Зірки з простого народу: Софія Ротару
Зірки з простого народу: Софія Ротару

Павло Зібров

Майбутній народний артист України народився в селі Червоне Вінницької області з населенням близько 500 осіб у сім’ї болгарина та українки. У віці 9 років Павло Зібров поступив у музичну спецшколу-інтернат для обдарованих дітей і переїхав жити до Києва.

Зірки з простого народу: Павло Зібров
Зірки з простого народу: Павло Зібров

Ада Роговцева

Легендарна акторка, народна артистка України та почесна громадянка Києва народилася в невеликому місті Глухів, що в радянські часи входів до складу Чернігівської області (зараз – Сумьскої). Але при цьому шкільні роки Ада Роговцева провела у Полтаві, студентські та подальші роки – в Києві.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.