Анекдот дня на 18 січня: добірка веселих українських історій, приколів і жартів про життя людей і тварин

Домашні тварини – ще ті гумористи. "Один Факт" пропонує до вашої уваги декілька веселий історій за участю братів наших менших. Вони зарядять вас гарним настроєм на увесь день.

Історія про шкідливого папужку. В однієї жіночки у будинку мешкав папуга. Дуже розумний, веселий і… противний. Чому противний? – спитаєте ви.

Веселі історії зі світу тварин: Хитрий папужка
Веселі історії зі світу тварин: Хитрий папужка

Вся справа в тому, що цей птах навчився видавати звук дзвінка на вхідних дверях. І коли його господиня йшла спати чи відправлялась до ванної кімнати — цей красень демонстрував свою майстерність. Його господині доводилося вдягати халат та йти до дверей, щоб перевірити – хто ж там прийшов. Але за дверцятами нікого не виявлялося. Жіночка дуже злилася на папужку і по-хорошому намагалася вгамувати цього пародиста дверних дзвінків. Але папуга на її вмовляння не піддавався.

Одного разу жіночці подарували невеличкого собаку. І тоді все змінилось. Як тільки хтось дійсно підходив до дверей — собака починала гавкати. По цьому гавкотінню жіночка розуміла, що до дверей зовні дійсно хтось підійшов. Якщо ж чувся лише дзвін дзвіночка – то одразу ставало ясно — це папужка знов бешкетує.

Гумористичні історії зі світу тварин: Злий Єнот
Гумористичні історії зі світу тварин: Злий Єнот

Все начебто прийшло до норми, якби не нова вигадка пернатого бешкетника. Папуга навчився… копіювати гавкіт песика.

***

Одна жіночка вирішила придбати собі екзотичну тваринку. І обрала собі у вихованці єнота. Того ж дня, коли тваринка оселилась в її домівці – чоловік цієї жінки поїхав на зустріч із друзями. Там він доволі багато випив і повернувсь додому запізно і п’яний. Ліг на ліжко та заснув.

 

На ранок дружина вирішила зробити для нього приємний сюрприз і всадила єнота на ліжко біля ніг благовірного. Єнот не став чекати, поки господар прокинеться і… вирішив повити.

Уявіть собі картину: прокидається чолов’яга з похмілля – голова болить, в роті пересохло і ще й в ногах сидить якесь чудо-юдо та виє! Звісно, господар вирішив, що допився і йому ввижаються якісь чорти. Він з переляку штовхнув єнота ногою, далі — схопив перше, що потрапило йому до рук, а саме — швабру для миття підлоги і став лупцювати нею єнота. Звір, звісно, загарчав і почав кусатися.

Чоловік ледь-ледь витягнув від себе тваринку, вибіг на балкон і там замкнувся. Добре, що здогадався прихопити із собою мобільний телефон. Переляканий єнот заліз під ліжко і кожного разу, коли чолов’яга вирішував вийти з балкону – кидався на нього, шипів і намагався вкусити.

Врешті решт чоловік набрав на телефоні номер служби порятунку і попросив про допомогу і захист від єнота. Оскільки голос в нього був явно п’яний – на тому кінці слухавки вирішили, що це жарт. Оператор зв’язку цю саму слухавку кинула і… нічім нещасному не допомогла.

Ситуацію вдало розрішила дружина цього чоловіка. Вона повернулась додому з роботи на обід, приборкала єнота і випустила коханого з балкону.

 

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?