2 роки самітництва не пройшли дарма: 76-річна Софія Ротару прогулялася парком і вразила змінами зовнішності

Софія Ротару після повномасштабного вторгнення практично зникла з недійного простору. Проте, прихильники іноді її все ж бачать. "Один Факт" розповість вам, де у вільний час гуляє Софія Михайлівна.

Софія Михайлівна Ротару — співачка, що відома не тільки в межах України, але й в інших країнах пострадянського простору. Зараз їй вже виповнилося 76 років і на велику сцену виконавиця таких відомих пісень як “Хуторянка” і “Червона рута” вже не виходить. Свій вільний час співачка присвячує прогулянкам, відпочинку, а ще – приділяє час своїм онукам і дітям.

Софія Михайлівна Ротару прогулялася італійським парком у хустинці
Софія Михайлівна Ротару прогулялася італійським парком у хустинці

Багато шанувальниць творчості Софії Михайлівни цікавляться, як їй вдається навіть у почесному віці зберігати неймовірну жіночість та красу. Але мало хто з них знає про те, що поза межами сцени співачка має змогу побути самою собою і проводить вільний час в звичайних нарядах, які нічим не виділяються. Співачка може вдягнути і платочок на голову, і здійснити прогулянку по італійському парку.

Чому італійському? — Просто Софія Михайлівна придбала там маєток і оформила його на власного сина, Руслана Євдокимова. Імовірно, що це було зроблено заради того, щоб після смерті співачки її рідні не мали бюрократичних проблем із оформленням спадку.

Сусіди по італійській віллі співачки розповідали, що останнім часом бачать співачку саме там. Артистка обожнює прогулюватись місцевими парками, вдягнувши на голову хустинку і абсолютно без ніякої косметики. Тут її всі сприймають не як відому артистку, а як звичайнісіньку італійську бабусю. Впізнати виконавицю в такому антуражі дуже важко.

Співачка Софія Ротару переїхала до Італії
Співачка Софія Ротару переїхала до Італії

Софія Михайлівна Ротару дебютувала на сцені фестивалю “Пісня Року”понад 50 років тому. В рамках цього фестивалю співачка виконала близько 90 різних хітів, перевершивши за цим показником усіх своїх колег.

Влітку 2023 року в ЗМІ з’являлася інформація щодо проблем зі здоров’ям у Софії Михайлівни. Подейкували, що саме через них вона була змушена виїхати на лікування до Німеччини. Згодом з’ясувалося, що зірка проходила там загальне профілактичне обстеження.

Наразі відомо, що єдиний син Софії Михайлівни перебуває в Україні, а онука Софія мешкає в США, але із задоволенням прилітає відпочити до італійської Тоскани.

 

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.