Серіал “Аватар. Останній захисник”: дата виходу нових серій, про що буде. Трейлер Avatar: The Last Airbender

Серіал "Аватар. Останній захисник" стане продовженням анімаційної 20-серійної стрічки. На відміну від версії 2005 року в 8 епізодах зіграють справжні актори.

Серіал “Аватар. Останній захисник”: дата виходу серій

Netflix запускає пригодницький фантастичний серіал. Уже відомо дату виходу серіалу “Аватар. Останній захисник”. Продовження мультсеріалу покажуть 22 лютого.

Коли вийде серіал Аватар. Останній захисник

Події відбуваються у світі, що складається з чотирьох націй: Племена Води, Королівство Землі, Нація Вогню та Повітряні Кочівники. Вони будуть з’ясовувати між собою стосунки, а ми, перехопивши подих, спостерігатимемо за перипетіями на екрані.

“Аватар. Останній захисник”: продовження і сюжет

Повітряний кочівник Аанґа раптово прокидається у світі, який втомився від війни. Юнак знайомиться з Соккою і Катарою. Вони разом вирушають у путь із великою кількістю пригод. У підсумку головний герой повинен стати новим Аватаром.

Коли вийде серіал Аватар. Останній захисник

Коли вийде “Аватар. Останній захисник”, глядачі переконаються, що деякі моменти запозичені із мультиплікаційної версії, але з’являться й нові. Технології за цей час зробили справжній ривок, тож на любителів фантастичних сюжетів очікують неймовірні сюжети.

Таким чином “Аватар. Останній захисник” не є продовженням анімаційної стрічки. Шоуранер Альберт Кім спеціально не дивився першу спробу живої адаптації оригіналу, відзняту режисером М. Найт Ш’ямаланом, щоб побачені там образи не заважали над новою роботою.

“Аватар. Останній захисник” – трейлер

Побачити україномовний трейлер “Аватару. Останній захисник” можна в Ютубі.

Нові статті

Схожі статті

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.

Щаслива Камалія радіє подвійному поповненню в родині: “Найкращий подарунок, який могла подарувати мені доля”

Українська Леді Гага Камалія сьогодні, 6 вересня – розповіла про подвійний привід для радості. В її родині 11 років тому народились дві чарівні принцеси, дві донечки-близнючки, Арабелла та Мірабелла.