Діти вродилися настільки талановиті, що можуть перегнати батьків: напружилися Коляденко, Зібров, Нікітін

Час спливає дуже швидко. І ось уже дітлахи, яких недавно водили за ручку, виросли. Ще й дихають зірковим батькам у потилицю, адже теж мають талант і бажають втілити його в життя.

Діма Коляденко і Пилип

30-річний Пилип не перейняв любов батька до танців. Натомість з дитинства був залюблений в музику. Певний час Коляденко-молодший виступав у гурті Kadnay. Хлопці познайомилися на першій “Фабриці зірок” і вирішили співпрацювати.

Зіркові нащадки теж хочуть слави

Та згодом Пилип покинув дует і почав сольну кар’єру під іменем Phil It. Його перший альбом із 5 пісень має назву “Пролог”. А ще голос музиканта звучить в одній з україномовних композицій Віри Брежнєвої.

Павло Зібров і Діана

Улюбленій донечці співака 26 років. Вона, як і мама Марина, працює в театрі свого знаменитого татка. Діана взяла на себе чимало обов’язків. Вона підбирає концертні костюми, виконує роботу візажистки. Також дівчина причетна до вибору концертного репертуару.

Зіркові нащадки теж хочуть слави

А ще веде соціальні мережі батька. Саме завдяки Діані, певен Павло Зібров, він і став більш сучасним. Тепер має шалену популярність серед молоді. Тож донька для тата стала мимоволі незамінною, перебравши на себе купу завдань.

Юрій Нікітін і Поліна

Старшій доньці продюсера й Олі Горбачової вже 18 років. Нині дівчина навчається у Нью-Йорку. Та не лише сидить над підручниками. Поліна знаходить час і для творчих вправ. Взяла собі псевдонім Nora Polinnia і пише пісні.

Зіркові нащадки теж хочуть слави

Так, Нікітіна сама знялася у кліпі на композицію Late Love, в якій розповідає про довоєнне життя та нерозділене кохання. Там, на віддалі від Києва, Поліна відчула по-особливому, що таке тиша. Зіркову доньку погодилася прихистити американська родина, але вона дуже сильно сумує за батьківщиною та рідними людьми. Усі свої роздуми й переживання донька продюсера виклала у книзі “18 років люті: хроніки Нори”.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.