“Баба обмела віником” – Леся Нікітюк із гумором відповіла на закиди про те, що не має чоловіка у 36 років

Відома телеведуча Леся Нікітюк точно не має проблем з кількістю уваги від чоловіків – довгонога красуня має безліч шанувальників. Проте, деяких фанатів турбує те, що зірка ще не заміжня у 36 років.

Відома українська телеведуча, знана модниця та волонтерка Леся Нікітюк є активною користувачкою соціальної мережі Instagram – теледіва має більше 4 мільйонів підписників. Вона активно ділиться деталями свого життя – фотографіями з родиною, кадрами зі зйомок та знімками своїх модних “аутфітів” і “луків”, проте не показує ані краплі зі свого особистого життя. Невже зірка хоче запевнити підписників у тому, що  в любовних справах у Лесі Іванівни повний штиль?

Відомо, що зараз ведуча насолоджується своїм життям – активно займається спортом, плідно працює на улюбленій роботі та регулярно бачиться з друзями і родичами. Проте, все одно шанувальників цікавить, чому зірка досі сама та без дітей.

Чому Леся Нікітюк досі незаміжня та без дітей: відповідь зірки вас здивує
Чому Леся Нікітюк досі незаміжня та без дітей: відповідь зірки вас здивує

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Леся Нікітюк відповіла на закиди хейтерів про те, що вона досі в дівках. І відповіла на питання “Чому так?” максимально чесно – так, як це вміє тільки вона. Саме так всі шанувальники дізналися, що всі проблеми в особистому житті ведучої існують лише тому, що в дитинстві її бабуся обмела віником. Це, звісно, жарт – адже Леся явно послалася на відому прикмету.

Згідно з народними переконаннями людина, навколо якої пройшлися віником – навмисно чи випадкова, – стає неприємною для оточуючих. Особливо поганим є цей знак для молодих дівчат, адже після обмітання їм важче знайти партнера. Але наші предки вірили, що це шкідливо не лише для любовних справ, а і будь-яких інших: обмітання віником накличе на людину невдачі в професійній сфері, сварки з друзями та родиною, або ж крадіжку чи втрату майна через небезпечні дії.

Чому Леся Нікітюк досі незаміжня та без дітей: відповідь зірки вас здивує
Чому Леся Нікітюк досі незаміжня та без дітей: відповідь зірки вас здивує

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?