На Україну сунеться нова хвиля морозів до -18 градусів: у якій області буде найхолодніше? Прогноз погоди

На жаль, найближчим часом на українців чекає похолодання. Детальний прогноз погоди в Україні на 20-23 січня читайте далі у статті – дізнайтеся, де будуть найсуворіші морози.

Цими вихідними по всій території України почне падати температура повітря, “плюсова” збережеться лише в південниї областях. Чекати на потепління найближчим часом точно не варто – повідомляє Укргідрометцентр.

Прогноз погоди в Україні на 20 січня

По всій Україні очікується дощ та мокрий сніг. Тепла погода зберігатиметься на півдні, а саме в Криму – температура буде 4-6 градусів тепла. На Запоріжжі та Луганщині будуть 1-3 градуси тепла, а на Донеччині та Херсонщині від 0 до 2 градусів тепла.

У Чернігівській області температура вночі впаде до -8 градусів, а в Сумьській та Львівській областях очікується похолодання до -7. У Києві протягом дня зберігатиметься хмарна погода з температурою до -2 градусів.

Друга половина січня знову “підморозить” українців: прогноз погоди в усіх областях України на 20 січня

Прогноз погоди в Україні на 21 січня

По всій Україні очікується похолодання: на Одещині зберігатиметься температура до +3 градусів вдень, на Миколаївщині, Херсонщині, Запоріжжі та в Криму до +1 градуса. Погода обіцяє бути хмарною з проясненнями та без опадів, а в Сумьскій, Харківській та деяких центральних областях буде трохи сніжити.

Вночі майже по всій Україні очікується похолодання до -5 – -7 градусів, а на Чернігівщині до -8.

Друга половина січня знову “підморозить” українців: прогноз погоди в усіх областях України на 21 січня

Прогноз погоди в Україні на 22 січня

З понеділка морози “закріпляться” у північних областях, а в західних областях очікується потепління. Також українцям варто чекати на хмарну погоду з проясненнями та без опадів.

+1 градус тепла вдень буде в Криму, на Одещині, Миколаївщині, Херсонщині та Запоріжжі, а найтепліша погода буде у Львові – до +3. Північ України захоплять аномальні морози: у Сумській області до -18 градусів, у Чернігівський, Харківській та Полтавській областях температура повітря вночі впаде до -11 і -15.

Друга половина січня знову “підморозить” українців: прогноз погоди в усіх областях України на 2 січня

Нові статті

Схожі статті

“Це був період рагульства”: 42-річна Ольга Фреймут розповіла всю правду про своїх колишніх чоловіків

Аристократиня Ольга Фреймут мала бурхливе життя, але вибрала лише одного чоловіка, якому народила двох дітей: що відомо про екс-чоловіків зірки?

З макіяжем і манікюром: дружина Віктора Павліка показала свою 87-річну тітку, яка ще старша за Аду Роговцеву

Катерина Репяхова разом з сином Михасиком перебуває в Ізраїлі на відпочинку та нещодавно навідала своїх родичів: елегантні жіночки, серед яких тітка та свекруха сестри - як виглядають?

Даша Астаф’єва зробила нову трендову стрижку, яка набирає шалену популярність у жінок: з модним чубчиком

38-річна співачка Даша Астафʼєва прислухалась до модних трендів цього літа та… змінила зачіску. Чи сподобався фанатам новий образ артистки – із чубчиком? "Один Факт" дізнався деталі.

Прожила разом з ним вже 29 років, але діточок не народили: як виглядає таємний чоловік Руслани Лижичко

Руслана Лижичко майже 30 років у шлюбі з Олександр Ксенофонтовим, але подружжя так і немає дітей - як виглядає чоловік співачки та чому не наважились на батьківство?