Молодик вирішив скласти вступні іспити замість подруги: спочатку викладачі не помітили підстави, але потім…

Чоловік вирішив допомогти жінці скласти вступні іспити до університету. Задля цього переодягнувся в її вбрання і прийшов на екзамен. Викладачі підміни не помітили, але…

До індійського медичного університету, розташованого у місті Фарідкот, на вступні іспити прийшла Парамджиту Каур. Дівчина мріяла стати парамедиком, була вбрана у належний жіночий одяг, мала на руках купу браслетів, на обличчі бінді та нафарбовані губи.

Попервах ніхто особливо не вдивлявся у зовнішність абітурієнтки. Вона вдало склала іспит. Та коли біометричні дані студентки не підтвердилися, тут-то поліція й заворушилася.

Чоловік перевдягнувся в жінку на екзамені

З’ясувалося, що замість Парамджиту до вишу імені Бабі Фаріда приходив чоловік. Ангрез Сінгх зробив усе можливе, щоб стати зовні схожим на жінку. От тільки біометрію змінити йому було несила.

У ході розслідування стало відомо, що зловмисник не лише скористався власними знаннями під час іспиту, але й пред’явив фальшиве посвідчення виборця. А ще сфабрикував карту Aadhar.

Чоловік перевдягнувся в жінку на екзамені

Отже, майстер перевдягань заробив собі доволі довгий строк покарання. А керівництво медичного університету замислилося над покращенням заходів безпеки, які мають на меті унеможливити подібні інциденти надалі.

Звісно, потік набору студентів доволі великий. Виш набирав майже 9 сотень охочих до медичної освіти людей. Задля цього було відкрито 26 центрів, які мали проводити вступні іспити.

Один із них у Фарідкоті здобув нехорошу славу. Будемо сподіватися, що до роздягання абітурієнтів на вступній комісії все ж не дійде. Просто будуть ретельніше перевірятися їхні документи, щоб запобігти випадкам шахрайства.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.