Прокляття серіалу “Свати”: актори йдуть з життя один за одним, не доживши до фіналу кумедної історії

Серіал "Свати" пережив 7 сезонів і транслювався на телебаченні протягом 13 років. За цей час багато кого з акторів не стало. Далеко не всі з них дожили до останньої серії.

Ольга Аросєва

88-річної акторки не стало у 2013 році. Їй дісталася роль матері Ольги Миколаївни. Багато років Аросєєва намагалася подолати онкологічне захворювання. На жаль, хвороба перемогла.

Володимир Зельдін

Актор теж був залучений у зніманнях – став батьком Ольги Миколаївни. Зельдін пережив екранну дружину на 3 роки. Пішов із життя в 101 рік.

Актори Сватів, що пішли з життя

Галина Опанасенко

Актрисі, що зіграла роль Микитівни, односелиці Валюхи Будько, доля відміряла 70 років життя. Галина Василівна пішла з життя теж у 2013-му. За сюжетом “Сватів” саме в її героїні Будько з Митяєм поцупили козу.

Олександр Бондаренко

Актор з’явився у 6 сезоні “Сватів” в епізодичній ролі таксиста. Чоловік прожив усього 53 роки. Його не стало 2013 року.

Іван Марченко

Ще один актор із 6 сезону прожив лише 44 роки й помер у 2021 році. Марченко страждав від раку кісток. Іван з’явився у ролі психотерапевта. А ще його можна побачити в “Байках Митяя” у ролі податківця.

Вахтанг Кікабідзе

Відомого грузина не стало на початку січня 2023 року. Він з’явився у 7 сезоні у ролі Георгія Габріаці.

Актори Сватів, що пішли з життя

Анатолій Барчук

76 років прожив актор, що зіграв свата Митяя. Його глядачі побачили в 3 сезоні серіалу. Барчук довго хворів і помер у 2015 році.

Олег Треповський

Дуже рано завершилося земне життя актора, який зіграв роль директора заводу, на якому працював головний герой Будько. Чоловік прожив усього 53 роки. Його поховали у 2018 році.

Володимир Турчинський

У “Сватах” відомий спортсмен з’явився як камео. Помер відомий чоловік у 47-річному віці від інфаркту. Це трапилося у 2009 році.

Актори Сватів, що пішли з життя

Валентин Шестопалов

Актору дісталася роль Віктора Малахова, який дружив із Сан Саничем. Життя чоловіка обірвалося у 2013 році. Він прожив 65 років.

Анатолій Зезюлін

У 3 сезоні з’явився в епізоді як товариш Будька. Актор помер у 2013 році, устигнувши відзначити 63-річчя.

Руслана Писанка

Відома українка померла влітку 2022 року. Руслана встигла засвітитися в “Сватах” у ролі вожатої у дитячому таборі, де відпочивала Женя.

Актори Сватів, що пішли з життя

Осип Найдук

З’явився на весіллі сина Митяя. Помер на 81-му році життя у 2015 році.

Борис Чорнокульський

Зіграв ветерана в автобусі. Це було в 4 сезоні. Не стало актора у 2019 році.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.