Пару мільйонів євро вивезти в Європу”: EL Кравчук розповів невідомі подробиці з життя Олега Винника

Український виконавець EL Кравчук, який нещодавно повернувся на сцену — розповів невідомі подробиці з минулого життя свого колеги Олега Винника. Читайте подробиці його історії на сайті "Один Факт".

EL Кравчук поділився своїми думками щодо колеги по сцені — Олега Винника. На думку Кравчука, виконавець хітів “Ніно”, “Щастя” і “Вовчиця” всерйоз ніколи не цікавився своєю рідною країною. Ще до того моменту, як Винник з’явився в Україні і оселився у Києві – він багато років поспіль гастролював Німеччиною, виступав там у театрах і приймав участь у мюзиклах.

Олег Винник в 2019 році товаришував із Поплавським
Олег Винник в 2019 році товаришував із Поплавським

EL Кравчук пригадав історію 5-річної давнини, коли в Україні проходили президентські вибори. В той час Олег Винник вирішив спробувати себе на політичній арені і став агітувати за аграрну партію, яку очолював ректор київського Університету культури і мистецтв Михайло Поплавський.

Ніхто там не виграв, але гроші заплатили — розповів Кравчук.

За словами співака, коли президентські вибори 2019 року завершилися, Олег Винник заробив чималеньку суму грошей. Він зміг вивезти до Європи кілька мільйонів євро!

А ще EL Кравчук гадає, що зараз, коли в Україні майже 2 роки триває повномасштабна війна, Винник цілком добре себе почуває в Німеччині і продовжує там займатись театральними постановами та виставами – так само, як і до того моменту, коли він приїхав до України і почав будувати тут музичну кар’єру.

Нагадаємо, що невеличкий епізод участі Олега Винника у політичному житті України стався в 2019 році, коли на пост Президента балотувався Володимир Зеленський. Тоді кумир усіх вовчиць, як і багато інших українських артистів – потрапив до списку політичної партії Михайла Поплавського. І навіть їздив разом із ним в агітаційний тур Україною.

Олег Винник на виборах 2019 року підтримував Михайла Поплавського
Олег Винник на виборах 2019 року підтримував Михайла Поплавського

Пройшло декілька років і думка музиканта змінилась, бо він виїхав під час військових дій до Німеччини. З того моменту в ЗМІ про нього з’являється досить мало інформації. Щоправда, нещодавно Винник дав перше публічне інтерв’ю, в якому заявив:

Я людина, яка відповідає за свої слова та вчинки. Виїхав 26 числа. І вивозив з собою дуже багато людей.

За словами самого Олега Винника – він є громадянином України і резидентом Німеччини, де він мешкає на протчзі останніх 23 років.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.