46-річна Камалія недовго ходила в статусі розлученої: знайшла іншого – пакистанець, як і мільярдер Захур

Поряд зі співачкою Камалією помітили пакистанця. І це не Мохаммад Захур, а зовсім інший чоловік. Після розлучення знаменитість може собі дозволити все, що завгодно.

У Камалії спостерігається дивна пристрасть до пакистанців. Заміж вийшла за Мохаммада Захура, народивши чоловіку дівчаток-близняток. Нещодавно пара, що здавалася ідеальною, сповістила про розлучення.

Камалія знайшла нового пакистанця

Проблеми в багатій родині почалися, коли Камалія та Захур зупинилися в будинку доньки чоловіка від шлюбу з росіянкою. Звісно, жінки не знайшли спільної мови в політичних питаннях. Неочікувано для співачки благовірний прийняв бік доньки, а не дружини.

Можливо, були й інші причини розладу, але про них широкому загалу нічого невідомо. Знаємо тільки про цей гучний конфлікт. Після початку великої війни Захур із доньками-близнятками поїхав до Великобританії, а Камалія залишилася в Києві.

Камалія знайшла нового пакистанця

Жінка першою сповістила, що більше не заміжня. Щоправда, після цього їздила на побачення до доньок та зустрічалася з колишнім чоловіком. Вони навіть разом з’являлися на люди й відпочивали всім гуртом в Іспанії.

І ось тобі на: бачимо українську співачку вже поряд з іншим чорнявцем. Цей чоловік теж пакистанець. Камалія виступила разом із ним, заспівавши дуетом. У рідній країні Захура українку добре знають і люблять. Тож коли глядачі побачили на сцені Камалію, сприйняли її дуже тепло.

Камалія знайшла нового пакистанця

Задля виступу білявці довелося вбратися у національний одяг східної країни й виконати народну композицію Latthay Di Chaadar разом із Сахіром Алі Багга. Артист є справжньою зіркою на своїй батьківщині.

Камалія теж залишилася вдоволеною теплим східним прийомом, якого ніде в Європі ніколи не зустрінеш. До речі, коли зірка давала інтерв’ю місцевому телеканалу, поряд був присутній не лише пакистанський співак, але й пакистанський чоловік Захур, хоч і колишній.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.