Ціле сімейство ведмедів пробралося до двору приватного будинку та вирішили погратися на батуті: смішне відео

Виглянувши з вікна на подвір'я, господиня помітила непроханих гостей, та й таких, яких і не ризикнеш прогнати... Детальніше читайте далі у статті.

Жити біля лісу, озера чи парку дуже приємно – природа позитивно впливає на самопочуття і настрій. Але в такому випадку варто очікувати гостей – в найкращому випадку це будуть різноманітні пташки та білочки, а в найгіршому вам може не пощастити, і до вашого двору завітають не просто лисиці чи лосі, а справжні ведмеді. До речі, так і сталося з жителькою містечка Фармінгтон, що в Коннектикуті, США, яка записала на відео несподіваний візит непроханих гостей.

Жінка поділилася відео, як до її двору пробралися ведмеді та гралися на батуті
Жінка поділилася відео, як до її двору пробралися ведмеді та гралися на батуті

Так, до подвір’я Олівії Джермано завітало ціле сімейство одразу з п’ятьох величезних чорних ведмедів. Вони не просто “пропилососили” двір своїми носами та позалазили на дерева в пошуках смаколиків, але й видерлися на батут. Вони весело гралися, поки хазяйка спостерігала за цим з вікна будинку і знімала це на відео. Особисто нам цікаво, як вона при цьому зберігала спокій, адже побачити одразу 5 ведмедів на своєму батуті має бути жахаюче.

Ведмеді просто “валялися” на батуті, іноді граючись один з одним, і трішки погойдувалися від власної ваги. Цікаво, якби вони здогадалися про справжнє застосування цієї величезної іграшки – вона б витримала вагу одразу чотирьох скачучих ведмедів? Це питання риторичне. Олівія Джермано поділилася відео та знімками сімейства ведмедиків на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де отримала купу коментарів – багато хто вважає поведінку ведмедів дуже милою. Дехто припустив, що це 4 дітей і мама, і всі менші ведмедики намагаються отримати її увагу під час пригод. Інші ж погодилися, що це має бути в новинах – адже нещодавно місцеві поліцейські повідомляли жителям про активність ведмедів у цій місцевості.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.