Найпростіше та найсмачніше бананове печиво, що готується елементарно просто та всього за 15 хвилин

Ми не жартуємо, коли кажемо, що на приготування цього печива ви витратите всього 15 хвилин. Спробуйте приготувати смаколик до чаю за цим рецептом і ви здивуєтся, наскільки це легко та швидко.

Для приготування бананового печива нам знадобляться такі інгредієнти:

  • Банани – 2 штуки;
  • вершкове масло – 120 грамів;
  • цукор – 1 склянка;
  • 1 куряче яйце;
  • ванілін – 1 чайна ложка;
  • пшеничне борошно – 2 склянки;
  • пів чайної ложки солі;
  • вівсяні пластівці – 1 склянка;
  • горіхи за смаком – 120 грамів.
Рецепт простого, але такого смачного бананового печива, що за 15 хвилин буде на столі
Рецепт простого, але такого смачного бананового печива, що за 15 хвилин буде на столі

Покроковий рецепт простого і швидкого бананового печива:

Для цього рецепту найкраще обирати ідеально стиглі банани – не зелені та не переспівші. Перемніть їх у пюре за допомогою виделки або блендера в глибокій мисці. Розтопіть вершкове масло і додайте його разом з цукром до бананового пюре. Масу необхідно змішати до однорідності, далі додати яйце і ванілін, знову перемішати.

У іншій мисці поєднайте сіль і борошно, після чого просійте до бананової маси і ретельно перемішайте. Наступними додавайте вівсяні пластівці та горішки – з цим рецептом ідеально поєднуються волоські. Рівномірно перемішайте все, та далі будемо випікати.

Духову шафу необхідно розігріти до 180 градусів, деко чи форму для випікання застелити пергаментним папером. За можливості використовуйте силіканізований пергамент, або ж припорошіть його борошном чи змастіть щедро вершковим маслом, щоб печиво не припеклося до паперу.

Формуємо печиво за допомогою ложок або рук, і викладайте на папір, лишаючи проміжки між порціями тіста. Випікати будемо протягом 10-12 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Подавайте таке печиво до чаю або кави. Нехай вам смакує!

Рецепт простого, але такого смачного бананового печива, що за 15 хвилин буде на столі
Рецепт простого, але такого смачного бананового печива, що за 15 хвилин буде на столі

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.