“Нас буде п’ятеро”: Лілія Ребрик розкрила секрет міцних стосунків з чоловіком і розповіла про дату пологів

Лілія Ребрик зараз знаходиться на сьомому місяці вагітності. "Один Факт" дізнався, коли в телеведучої та її чоловіка, Андрія Дикого, народиться третя дівчинка. Залюбки ділимося інформацією із вами.

Лілія Ребрик – відома ведуча, яка веде на українському каналі “Дім” одразу дві програми: “Дочекаюсь” і “Ранок вдома”.

Зараз зірка телеекранів знаходиться у цікавому становищі — на сьомому місяці вагітності. Разом із своїм коханим чоловіком, Андрієм Диким — Лілія чекає на народження третьої донечки. Нагадаємо, в подружжя, яке разом вже понад 12 років — вже є дві старших доньки, яких звуть Поліна та Діана.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий втрєте стануть батьками у березні 2024 року
Лілія Ребрик і Андрій Дикий втрєте стануть батьками у березні 2024 року

Днями Лілія Ребрик розповіла, як проходить її третя вагітність, на яку вона зважилась в 42 роки. Ведуча є активною користувачкою соціальної мережі Instagram. Нещодавно вона запропонувала своїм підписникам задати їй відверті питання у коментарях.

Звісно, користувачів більш за все цікавила імовірна дата пологів. Лілія залюбки поділилася інформацією з цього приводу.

У березні нас буде п’ятеро — розповіла своїм шанувальникам Ребрик.

А ось з приводу точної дати ведуча поки що вагається. Поки в Лілії Ребрик є тільки припущення. Вона розповіла, що обидві її старші донечки народилися 30 числа.

Дика По… – 30 квітня, Дика Ді – 30 серпня – зазначила щаслива матуся.

Щодо дати народження молодшенької сестрички для донечок — ведуча поки що вагається із відповіддю і ставить замість точної дати знак питання:

??? березня. Але це вже як красуня вирішить — пожартувала Ребрик у соцмережах

Лілія Ребрик познайомилась зі своїм нинішнім чоловіком Андрієм Диким у 2011 році — під час участі у телевізійному проекті “Танці з зірками”. На той момент вони обидва були в інших стосунках і довгий час не могли піддатися своїм почуттям.

Їх стосунки почались вже після участі в іншому проекті: “Слов’янський бульвар”. Наприкінці 2011 року Лілія Ребрик та Андрій Дикий побралися. В шлюбі в них народилося дві донечки і зараз подружжя чекає на третю дівчинку.

Нові статті

Схожі статті

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.