Тарас Цимбалюк пішов у захисники: відомий український актор вступився за колег-жінок і дав пораду хейтерам

Популярний актор Тарас Цимбалюк став на захист своїх колег-жінок. Який спосіб виконавець ролі Карпа з серіалу "Спіймати Кайдаша" для цього використав? Подробиці — вже в матеріалі від "Одного Факту".

Хто захистить представниць прекрасної статі і справжніх українок, як не хлопець-козак, який і статурою вийшов, і акторський талант має неабиякий. І поки українські воїни боронять українську державу на фронті — актор Тарас Цимбалюк вирішив захистити жінок в тилу. І привід знайшовся вагомий.

Справа вся в тому, що деяких колег Тараса по акторському цеху користувачі соцмереж звинуватили у тому, що вони під час складної ситуації в країні їздять відпочивати за кордон.

Хейтери зазирнули на особисте життя Антоніни Хижняк, яка була екранною дружиною Цимбалюка в серіалі “Спіймати Кайдаша”, а також — засудили ще одну українську акторку: Ганну Саліванчук. Дівчата разом зі своїми дітлахами нещодавно відпочивали у Португалії. Імовірно, засудження від хейтерів стосувалось і Ганни Кошмал та Ксенії Мішиної, які також побували за кордоном і показували у соціальних мережах яскраві світлини зі свого відпочинку.

Тарас Цимбалюк не зміг пройти повз коментарі хейтерів і відповів їм у дусі справжнього козака — використовуючи навіть міцні словечка.

В своєму дописі актор не став називати конкретних імен та регалій, але зазначив, що дуже обурений хетом українських жінок та матусь у соціальних мережах.

 

На думку Тараса — в тому, що його колеги по акторському ремеслу знайшли спосіб оздоровити власних діточок за кордоном — нічого страшного не має. А ось диванним критикам, які в такому відпочинку вбачають зраду — Цимбалюк порадив звернутись до психолога.

Виявляється, зараз відпочивати українкам з дітьми на морі категорично заборонено всесвітньо відомим диванним комітетом — сумно пожартував Т актор Цимбалюк.

Також виконавець ролі Карпа в українському серіалі “Спіймати Кайдаша” зазначив, що життя попри війну — триває.

Звісно, він розуміє обурення тих, хто зараз опинивсь на тимчасово окупованих територіях, постраждалих від бойових дій а також — мешканців прифронтових місць.

Але в той же час Цимбалюк наголошує на тому, що в людей у тилу залишилось право відпочивати та жити саме так, як вони того хочуть – їсти смачну їжу, купувати нові речі, слухати улюблену музику та возити своїх дітей відпочивати на море.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.