Ідеальна картинка, неідеальна реальність: чому розлучилася найкрасивіша пара “Холостяка” Добринін і Квіткова

За перипетіями кохання Даші Квіткової та Нікіти Добриніна з "Холостяка 9" стежила вся країна. Тому новина про розлучення гарної пари стала для широкого загалу справжнім шоком.

Їхнє знайомство відбулося на проєкті “Холостяк” у 2019 році. Нікіта Добринін побачив Дашу Квіткову, яка виходила з лімузина. Дівчина мала в руках скретч-карту з завданнями, які вони виконували разом протягом усього шоу. Того разу вони бачилися при свідках, але все одно встигли поцілуватися.

З батьками молодята теж познайомилися в ході реаліті-шоу. А у фіналі Добринін освідчився Квітковій у почуттях. Відразу по завершенні проєкту пара поселилася в одній квартирі. Новий, 2020 рік вони зустріли разом, після чого поїхали у відпустку на Балі.

Історія кохання Даші Квіткової та Нікіти Добриніна

Саме там Нікіта й зробив Даші пропозицію руки й серця. Одружилися вони 20 травня, ставши третьою парою “Холостяка” з усіх 29 країн, що побралися. За рік, у січні 2021 року, подружжя з Мальдівів сповістило новину про майбутнє поповнення в родині.

13 липня з’явився на світ первісток, якого назвали Левом. У 2022-му закохані обвінчалися. Коли почалася повномасштабна агресія, Нікіта став до лав тероборони, а Даша з дитиною евакуювалася.

Історія кохання Даші Квіткової та Нікіти Добриніна

Згодом молодичка повернулася з сином до Києва. У січні 2023 року Квіткова знову зробила важливе повідомлення – вони з Нікітою більше не разом. Згодом вони оформили розлучення офіційно.

Довелося обом записатися на сеанси до психолога, щоб зуміти знайти взаєморозуміння, адже їм доведеться все одно виховувати спільного сина. Здається, у них все вийшло, адже другий день народження Лева відзначили разом. На Новий рік теж вибрали час, щоб утрьох розпакувати подарунки під ялинкою.

Історія кохання Даші Квіткової та Нікіти Добриніна

Добринін зауважив, що в якийсь момент у них стали різні цінності в житті. Квіткова пояснила розлучення різницею швидкостей і великою завантаженістю жінки роботою. Мовляв, не приділяла благовірному стільки уваги, скільки потрібно.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?