Фаршу вийде вдвічі більше, якщо ви додасте до нього ці продукти: ваша родина подякує за ситну вечерю

Приготування фаршу на котлети має свої особливості. "Один Факт" розповість вам, що саме додати у м'ясний фарш, щоб його об'єм збільшився вдвічі. І це не тільки хліб, який спадає на думку відразу.

Приготування котлет із м’ясного фаршу має свої особливості і таємниці. Деякі господині вважають, що головний інгредієнт цієї страви – це м’ясо, перемелене у фарш.

Хліб, замочений у молоці, зробить ваш фарш на котлети соковитішим
Хліб, замочений у молоці, зробить ваш фарш на котлети соковитішим

Але без додаткових складових котлети навіть із найсмачнішого фаршу будуть не такими смачними і соковитими. Дізнайтесь прямо зараз, що це за складові, ознайомившись із матеріалом від “Одного Факту”.

Досвідчені господині і професіональні шеф-кухарі добре знають, що фарш на котлети — це не тільки перемелене на м’ясорубці м’ясо. До нього треба додавати ще дещо, щоб котлетки врешті решт вийшли соковитими, великими і в більшій кількості. Особливо важливі додаткові продукти для свинячого фаршу, бо саме завдяки їм він стає не таким жирним.

Ідеально смакують м’ясні котлетки разом із овочевими добавками. Наприклад, у відповідності до рецепту можете взяти 500 грамів фаршу (курячий, яловичий, індичий або зі свинини) і додати до нього 200 грамів капусти білокачанної та таку ж кількість картоплі.

Фаршу стане більше, якщо додати до нього овочі: картоплю, моркву, цибулю, капусту чи кабачок
Фаршу стане більше, якщо додати до нього овочі: картоплю, моркву, цибулю, капусту чи кабачок

А ще, щоб котлет з фаршу вийшло більше — до сировини варто додати білий хліб (100 г). Його попередньо замочують у молоці, щоб він добре розмочився.

Влітку, коли з’являються сезонні овочі — збільшити об’єм м’ясного фаршу на котлети можна і за допомогою кабачка. Його натирають на дрібній тертці і додають до фаршу перед формуванням котлет.

Ідеальною заміною білому хлібу стануть добре подрібнена морква (натерта на тертці), ріпчаста цибуля і… гарбуз. Звісно, ці овочі не такі соковиті, як, наприклад, капуста чи картопля. Але вони все ж нададуть котлетам свого оригінального і неперевершеного смаку.

Гарбуз, цибуля і морква зроблять смак м'ясних котлет неперевершеним
Гарбуз, цибуля і морква зроблять смак м’ясних котлет неперевершеним

Щоб м’ясний фарш став більш клейким, до нього додають трошечки відвареного рису. Котлети з нього вийдуть ніжнішими і поживними.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.