Серіал “Хороший лікар” 7 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер The Good Doctor

Талановитий хірург Шон Мерфі, що страждає на аутизм, повертається. Стала відома дата виходу серіалу "Хороший лікар" 7 сезон. Планується багато нових цікавинок.

Серіал “Хороший лікар” 7 сезон: дата виходу нових серій

Любителі медичних серіалів цікавляться, коли вийде серіал “Хороший лікар” 7 сезон. Про продовження медичної епопеї з нестандартним медиком було оголошено ще у квітні 2023 року. Глядачі мали переглянути серії наприкінці минулого року.

Дата виходу серіалу Хороший доктор

Та сталася затримка, тож очікуємо на прем’єру 7 сезону “Хорошого лікаря” 20 лютого 2024 року. Ці епізоди будуть фінальними. Тож слід обов’язково переглянути історію дивовижного Шона Мерфі.

“Хороший лікар”: продовження і сюжет

Шон Мерфі, за життям якого ми спостерігали 6 сезонів поспіль, продовжиться. Тож отримаємо можливість знову бути присутніми при розв’язанні нестандартних медичних проблем. Фредді Хаймор ідеально втілив у реальність образ людини з розладами. Актор навіть проводив майстер-класи для колег, яким теж треба було зображувати аутистів.

Дата виходу серіалу Хороший доктор

“Хороший лікар” продовження знову переконуватиме глядачів, що людині під силу здолати будь-які перешкоди. А певні відмінності особистості можна перетворити на користь суспільства.

Продюсер, якому спало на думку зняти подібну історію, сам страждає на синдром Аспергера, тож Девіду Шору було нескладно розробити такого унікального персонажа. Серіал отримав цілу купу нагород та номінацій.

“Хороший лікар” трейлер 7 сезон

Серіал транслюється на телеканалі Індиго з українською озвучкою. Перегляньте “Хороший лікар” трейлер, щоб зорієнтуватися, про що йтиме мова у черговому 7 сезоні.

https://www.youtube.com/watch?v=4qX25T2PpW8

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.