Солоні сухарики на перекус чи до салату “Цезар”: як приготувати їх в домашніх умовах нашвидкуруч

Солоні сухарики зі спеціями та сушеним часником — ідеальна страва для смачного перекусу. Як зробити їх смачними, поживними і хрумкими — читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Перше, що знадобиться вам для приготування хрумких сухариків до салату “Цезар” чи просто для смачного перекусу — це, звісно, хліб. Поріжте його на невеличкі кубики, а потім — покладіть їх до пакету і додайте прянощі, які вам смакують найбільше. Найкращий варіант — додати мелений сухий часник, солоденьку паприку та суміш перців (бажано, не дуже гострих).

Як приготувати солоні сухарики в домашніх умовах нашвидкуруч: корисні поради
Як приготувати солоні сухарики в домашніх умовах нашвидкуруч: корисні поради

Наступним кроком додайте трохи рослинної олії. Зав’яжіть пакет і добре потрусіть його, щоб спеції та олія добре просочилися між шматочками хлібу.

Підготуйте деко для запікання. Викладіть на нього майбутні сухарики. Розігрійте духовку до 170-180ºC. Помістіть туди деко із сухариками і просушіть сухарики протягом 30 хвилин.

Можете скористатись й іншим варіантом приготування сухариків. Для цього спочатку підсушіть білий хліб. А потім — зробіть для нього пряну заправку у вигляді рідкого соусу. Використайте для цього оливкову олію, змішану із зеленню та перетертими зубчиками часнику та зеленню.

Приготування сухариків в домашніх умовах має свої особливості та нюанси. За своєю сутністю сухарики представляють хліб, порізаний на невеличкі кусочки і висушений в духовці. Сухарики дуже добре поглинають усілякі запахи та присмаки. Саме тому їх здобрюють різноманітними приправами.

Взагалі-то сухарі можна робити із різних видів хлібобулочних виробів. Вони будуть смачним доповненням до бульйону, супу або ж чаю. На перший погляд така страва, як сухарі — є доволі простою. Але рецептів їх приготування існує безліч, а для того, щоб сухарики вийшли дійсно смачненькими і хрумкими — необхідно дотримуватись певного температурного режиму в духовці. Наприклад, житній або пшеничний хліб сушать при температурі + 150ºC. А ось чорний хліб для приготування квасу сушать при вищій температурі: + 180ºC+200ºC.

Під час приготування сухариків головне - дотримуватись температурного режиму
Під час приготування сухариків головне – дотримуватись температурного режиму

Швидше за все готуються сухарики із здоби. Їх сушать при температурі + 150+170 ºC протягом 10 хвилин. Ще на 20 хвилин такі сухарики залишають в теплій духовці — доходити.

 

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.