Білик, Камалія та інші зірки 40+ показалися без макіяжу: натуральна краса поп-дів вітчизняного шоу-бізу

Багато зірок перед виходом у світ та ефір не нехтують послугами стилістів і візажистів, а в сучасну еру ще й додають фільтри. Далі у статті ви побачите, який вигляд вони мають у звичайному житті.

Не дивно, що знаменитості дуже прискіпливо ставляться до власної зовнішності, адже обличчя багатьох – їх візитівка. Після 40 років, коли перші ознаки старіння перетворюються на постійні, підтримувати зовнішність у “придатному” стані стає ще більш важливим. Але є зірки, які не соромляться своєї натуральної краси навіть у віці ягідки – про них читайте далі.

Лілія Ребрик

Наймолодша з добірки Лілія Ребрик, яка до того ж ще й вагітна, не соромиться показатися у соцмережах без макіяжу. І жінці нема чого соромитися – вона виглядає гарно для свого віку: не має глибоких зморшок і може похизуватися підтягнутою фігурою.

Як виглядає Лілія Ребрик без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою
Як виглядає Лілія Ребрик без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою

Камалія

Навіть у 46-річному віці співачка виглядає приголомшливо: вона з дитинства мала пухкі губи, рум’яні щічки та виразні брови. А блондинисте волосся лише підкреслює красу голубих очей співачки. Навіть розлучення з мільярдером Мохаммадом Захуром, з яким вона перебувала у шлюбі 20 років, не відняло краси Камалії.

Як виглядає Камалія без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою
Як виглядає Камалія без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою

Наталя Могилевська

Багато шанувальників співачки погодяться, що без макіяжу вона виглядає навіть молодшою – Наталя Могилевська може похизуватися рум’яним личком без глибоких зморшок, і яскравими рисами, які не треба підкреслювати. Так, темні брови та вії лише додають краси зірці.

Як виглядає Наталя Могилевська без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою
Як виглядає Наталя Могилевська без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою

Ірина Білик

Поп-зірка неодноразово лягала під ніж пластичних хірургів, щоб зберегти красу та молодість надовше. Хоч її неоднорозово засуджували за “перебір” з операціями, мало хто заперечить, що в 53 роки Ірина Білик виглядає чудово навіть без тонни макіяжу та купи фільтрів на фото в соціальних мережах, хоч і все менше схожа на саму себе в молодості.

Як виглядає Ірина Білик без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою
Як виглядає Ірина Білик без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою

Ольга Сумська

Акторка ніколи не боялась демонструвати природну красу – вона публікувала фотографії без макіяжу і фільтрів навіть хворою, заплаканою і невиспаною. Зізнаємося, Ольга Сумська в свої 57 років виглядає по-справжньому приголомшливо.

Як виглядає Ольга Сумська без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою
Як виглядає Ольга Сумська без косметики та фотошопу: похизувался натуральною красою

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.