Брати-близнюки Капранови кинули на пальцях і визначилися з дружинами-близнятами: дітей узагалі не розділяють

Народилися брати Капранови в Дубоссарах, але рідним містом вважають Очаків, де минуло дитинство. Коли настав час обирати собі пари, зупинили вибір на сестрах-близнятках.

Через те, що дідуся Віталія та Дмитра визнали ворогом народу, жінці (бабусі хлопчиків) із дітьми довелося переховуватися від ГБ. Люди порадили виїхати з України до Молдови, щоб заплутати сліди. Так і зробила. Згодом родина переїхала до Очакова.

Коли братам Капрановим було по 20 років, до сусідів приїхали погостювати 16-річні сестрички. Хлопців запросили полагодити дах. Так вони й познайомилися. Дівчата сподобалися. Тож молодики кинули на камінь-ножиці-папір та розподілили юнок між собою.

Брати Капранови одружилися з сестрами-близнючками

Капранови поїхали до москви. А за рік повернулися, щоб зіграти з близнятами Інною та Світланою весілля. Подивитися на подібне дійство зібралося чи не все місто. тільки гостей було запрошено 200 осіб.

Сукні нареченим пошила модистка, яка за 10 років уже працювала у П’єра Кардена, тож виглядали дівчата шикарно. Згодом усім гуртом перебралися жити до російської столиці. Мешкали на вулиці Івана Франка.

Брати Капранови одружилися з сестрами-близнючками

У Дмитра й Світлани народилися двоє синів – Сергій та Дмитро. У Віталія та Інни – хлопчик Андрій та дівчинка Оксана. Батьки ніколи не ділили дітей на своїх та чужих. Всі вони вважають одне одного рідними. А близнюків однаково називають татами та мамами.

По поверненні в Україну брати Капранови зайнялися видавничою справою, видаючи книжки українською мовою. До речі, у школі хлопці були звільненні від вивчення рідної мови. Натомість ходили на греко-римську боротьбу та до музичної школи.

Брати Капранови одружилися з сестрами-близнючками

Їхні дружини займаються модою. Мають власний бренд жіночого одягу dVVi kapranova&kapranova. Випускають речі в стилі кежуал. Дружна велика родина поповнилася зятем та невістками. Всі мешкають у просторому 2-поверховому будинку. Батьки на першому поверсі, а молодь – на другому.

Нові статті

Схожі статті

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.