Олена Зеленська святкує день народження: 5 фактів про першу леді, які розкривають потаємні грані її життя

Сьогодні, 6 лютого, своє 46-річчя відзначає перша леді України — Олена Зеленська. З цього приводу "Один Факт" підготував для вас 5 цікавих фактів про дружину президента, які розкриють її образ.

Перша леді України Олена Зеленська святкує 6 лютого день народження. Сьогодні їй виповнилось 46 років. Пропонуємо до уваги читачів “Одного Факту” 5 цікавих фактів з життя цієї неймовірно красивої, сміливої і мудрої жінки.

Олена Зеленська обирає для створення своїх образів одяг українських брендів
Олена Зеленська обирає для створення своїх образів одяг українських брендів

Факт No 1.

15 років поспіль Олена Зеленська працювала в проекті свого чоловіка, Володимира Олександровича Зеленського, Студії “Квартал 95” сценаристом. Вона була єдиною жінкою серед усієї когорти сценаристів, що писала кумедні жарти для “Вечірнього Кварталу”.

Факт No 2.

Олена Зеленська чекала пропозиції руки і серця протягом 8 років
Олена Зеленська чекала пропозиції руки і серця протягом 8 років

8 років поспіль Олена Зеленська чекала пропозиції руки та серця від свого нинішнього чоловіка — Володимира. Справа в тому, що президент України боявся, що одразу після вступу до шлюбу в них одразу з’являться діти. А це в найближчі плани пари не входило.

Факт No 3.

Олена Зеленська на зустрічі з президентом США Джо Байденом
Олена Зеленська на зустрічі з президентом США Джо Байденом

Олена Зеленська полюбляє стильні образи і прикраси. Про це свідчать стильні аксесуари, які дружина президента одягала на офіційні заходи після повномасштабного вторгнення.

Олена неодноразово продемонструвала свою любов до брошок, сережок і каблучок, в кожній з яких закладено певне повідомлення до світу. Також помічено, що Олена Зеленська обирає для створення власних образів виключно одяг українських брендів.

Як зазначала сама Олена Зеленська — їй дуже пощастило, бо вона народилась в країні, де дуже багато талановитих дизайнерів. Саме завдяки їх таланту в неї є чудова можливість з гордістю презентувати Україну на міжнародній арені.

Факт No 4.

Олена Зеленська дуже любить домашніх тварин. В її будинку мешкають чорний цвергшнауцер на ім’я Петя, рибки в акваріумі, морська свинка та папуга, а ще — швейцарська вівчарка Нора.

Факт No 5.

Олена Зеленська за фахом — архітектор з дипломом магістра. Але в своїй професії жінка не працювала жодного дня. Хоча й закінчила з відзнакою будівельний факультет Криворізького технічного університету і отримала диплом.

Факт No 6.

Олена Зеленська у стильному образі поряд з членами королівської родини Великобританії
Олена Зеленська у стильному образі поряд з членами королівської родини Великобританії

Олена Зеленська прийняла Хрещення за православним обрядом вже в дорослому віці. Хрещеною матір’ю для майбутньої першої леді стала її подруга і колега по творчому цеху Олена Кравець.

Факт No 7.

Олена Зеленська полюбляє стильні образи і прикраси
Олена Зеленська полюбляє стильні образи і прикраси

Серед усіх президентських дружин в світі Олена Зеленська особисто для себе відзначає Мішель Обаму. А ось еталоном краси для першої леді України є акторка Меріл Стріп. Саме на неї Зеленська хоче бути схожою в 60 років.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?