Серіал “Дивні дива” 5 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер Stranger Things

На початку 2024 року Netflix приступив до знімань 5 сезону серіалу "Дивні дива". Науково-фантастичний телесеріал успішно виходить з 2016 року, тож глядачі очікують на продовження.

Серіал “Дивні дива” 5 сезон: дата виходу нових серій

Любителів наукової фантастики цікавить дата виходу серіалу “Дивні дива”, створеного братами Дафферами. Видовище захопливе, тож недарма серіал отримав премію “Еммі” та ряд інших.

Дата виходу серіалу Дивні дива 5 сезон

Перша спроба відзняти 5 сезон була зроблена ще в січні 2023-го. Та виробництво змушені були відкласти на цілий рік. Тож тепер можна більш упевнено сказати, коли вийдуть прикінцеві серії “Дивні дива” 5 сезон. Вихід серіалу заплановано на 2025 рік. Він складатиметься з 8 епізодів, і це буде завершальний етап фантастичної історії.

“Дивні дива”: продовження і сюжет

Події розвиваються у невеличкому місті Гоукінс у 80-их роках минулого століття. Звісно, ця місцина вигадана і начебто розташована у штаті Індіана. Після зникнення Вілла Баєрса друзі вдаються до пошуків і зазнають дивних подій.

Дата виходу серіалу Дивні дива 5 сезон

Герої серіалу стикаються з дивним явищем “Навиворіт”, потрапляючи в паралельне вимірювання. Відкриття подібного порталу працівниками лабораторії неабияк впливає на всіх мешканців містечка – як дорослих, та і дітей. Головна героїня володіє здатністю до телекінезу. В інших свої дивацтва.

Серіал “Дивні дива” обіцяє продовження перегляду драми з елементами фантастики та жахів, адже на пошуковців-підлітків очікують зустрічі з дивними істотами. Їхнє життя не раз перебуватиме на волосинці.

“Дивні дива” трейлер 5 сезон

Всі попередні 4 сезони “Дивні дива” можна знайти на платформі Нетфлікс в українському дубляжі. А поки 5 сезон перебуває у розробці, можете переглянути його трейлер:

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.