Юлія Саніна їде в тур країною без чоловіка: як міг Вал відпустити дружину одну і де перебуває насправді

Зазвичай в українських подружжях чоловіки залишилися в Україні, а жінки з дітьми виїхали за кордон. Схоже, що у Юлії Саніної та Валерія Бебка все навпаки. Нумо розбиратися.

Фронтвумен The Hardkiss анонсувала тур українськими містами, зауваживши, що ні чоловіка Вала, ні інших хлопців із гурту поряд з артисткою не буде. Починаючи з 2011 року, коли було створено дует, а згодом і рок-гурт, Валерій Бебко був завжди поряд із дружиною під час виступів, та тепер щось кардинально змінилося.

Куди подівся Вал, чоловік Юлії Саніної

У “Сніданку 1+1” Юлія Саніна анонсувала всеукраїнський тур Special Kiss, здивувавши ведучих новиною, буцімто виступатиме без Бебка та решти чоловічої частини гурту. Концерти відбуватимуться у камерних залах, щоб легше було дотриматися безпеки. Зірка пояснила відсутність колег так:

“Це буде дещо інше. Рояль, віолончель, пісні гурту The Hardkiss. Це скоріше моє, ніж хлопців”.

Журналісти “Музвару” відзначили, що останнім часом Саніна повсюди з’являється одна в українському медіапросторі. Тож незрозуміло, де перебуває глава родини Вал. Складається враження, що Бебко та решта колег нині перебувають за кордоном.

Куди подівся Вал, чоловік Юлії Саніної

Коли тривають знімання кліпів за кордоном, то все гаразд – гурт The Hardkiss поряд зі своєю солісткою. Натомість на зніманнях у Києві Юлія завжди перебуває сама. При цьому артистка всіляко уникає розмов про родину.

Тож складається враження, що Віталій Бебко нині перебуває за межами країни, не збираючись повертатися до Києва принаймні найближчим часом. Сина співачки теж давно ніхто не бачив. Виходить, що він перебуває з батьком.

На тлі цього виникли розмови про розлучення Юлії та Вала. Щоправда, представники команди Саніної їх спростували. Сама ж зірка і тут не дала жодного коментаря, неначе води в рот набрала.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.