Фаршировані сосиски з сиром і солоним огірком: кулінарний шедевр, який сподобаєтся навіть “МастерШефам”

Сосиски - популярний м'ясний виріб, який ідеально пасує і до каш, і до макаронів, і в самостійному вигляді. Як приготувати фаршировані сосиски із сиром - читайте в рецепті від "Один факт".

Найросповсюдженіший варіант приготування сосисок – це відварювання. Також цей м’ясний смаколик можна обсмажити на пательні разом із курячими яйцями.

А ще – обов’язково спробуйте приготувати фаршировані сосиски із сиром та солоним огірочком. Їх рецепт та перелік необхідних інгредієнтів наведено нижче.

Сосиски, фаршировані сиром та солоним огірком: перелік інгредієнтів
Сосиски, фаршировані сиром та солоним огірком: перелік інгредієнтів

Щоб приготувати сосиски, фаршировані сиром та солоним огірком – підготуйте наступні складові:

  • тертий сир: 50 г;
  • сметана: 2 столових ложки;
  • гірчиця: 1 чайна ложка;
  • солоний огірок: 1 штука;
  • кріп;
  • сосиски.

Покрокова схема приготування сосисок, фаршированих сиром

Як приготувати фаршировані сосиски із сиром: покрокова схема
Як приготувати фаршировані сосиски із сиром: покрокова схема

Крок N° 1. Почніть процес приготування з обробки сосисок. Вийміть серцевину. Наріжте вирізану серединку та змішайте із кропом. Сосисок беріть таку кількість, яка потрібна саме вам до вечері або ж сніданку.

Крок N° 2. До м’ясної начинки додайте тертий сир, сметану і гірчицю. Посоліть все і додайте чорний мелений перець.

Крок N° 3. Начиніть сосиски зробленою начинкою.

Крок N° 4. Підготуйте форму (деко) для запікання. Вкрийте її пергаментом і викладіть зверху нафаршировані вироби. Зверху посипте тертим сиром.

Крок N° 5. Розігрійте електричну духовку до температури +200°С. Помістіть в неї фаршировані сосиски і випікайте протягом 15 хвилин.

Страва готова. Смачного!

Фаршировані сосиски вийдуть смачними, якщо правильно вибрати самі сосиски в магазині. В першу чергу при покупці звертайте увагу на колір.Якщо продукт містить в собі забагато барвників. Занадто темний колір м’ясного виробу свідчить про те, що в цьому продукті багато консервантів. Найякісніший варіант – сосиска блідого кольору. Саме вона вважається найбільш натуральною та корисною.

Крім того, зверніть увагу і на текстуру. Якісні сосиски завжди більш пружні та мають щільну оболонку.

Занадто м’яка сосиска свідчить про те, що в ній міститься забагато білку. Спробуйте натиснути на неї. Якщо структура м’ясного виробу відразу відновлюється – це добрий знак. Якщо ж слід від натискання залишається надовго – не беріть цей виріб, бо він не якісний.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?