Найтовстіша та найщасливіша білка підточила прикраси з гарбузу на ганку, але господиня на неї не в образі

Білочка перетворилась на пухнастий шар, коли з'їла усі гарбузи, які господиня залишила на ганку як прикрасу. Подивіться, якою стала ця руда красуня — світлини вже в матеріалі від "Один Факт".

Жіночка на ім’я Ерін Зак вирішила прикрасити свій ганок біля оселі… величезними гарбузами, які виросли в неї на городі. Але святковий колорит проіснував зовсім недовго. Ідея з яскравими гарбузами сподобалась не лише самій Ерін та її сусідам. Величезні ягоди прийшлись до смаку одній ненаситній білці.

 

Білка принадилася гризти гарбузи на ганку, які слугували прикрасою
Білка принадилася гризти гарбузи на ганку, які слугували прикрасою

 

Ерін помітила, що в гарбузиках стали з’являтись невеличкі отвори – ніби хтось їх гриз, поки господиня була відсутня вдома. Жіночка не придала цьому великого значення і майже зовсім не засмутилася. Навпаки, вона вирішила доповнити цей декоративний елемент свічками, які вставила прямісінько у отвори, зроблені якимось невідомим гризуном.

Як зізнається сама Ерін — їй потрібно дуже багато часу задля того, аби на щось розлютитися. Звісно, її трохи дратував безлад, який накоїла таємнича тваринка навколо її інсталяції з гарбузами. Але насправді в цьому безладі не було взагалі нічого особливого.

Поїдання гарбуза ніяк не припинялися, а Ерін ніяк не вдавалося застати винуватця на місці. Але одного разу дівчина прийшла з роботи раніше і… все ж помітила злочинця. Точніше — злочиницю. Це була найтовстіша та найщасливіша білка, яку господиня будинку коли-небудь бачила.

Ерін вдалося впіймати найтовстішу білку, яка їла її гарбузи
Ерін вдалося впіймати найтовстішу білку, яка їла її гарбузи

Ерін зізналась, що спочатку навіть прийняла величеньке звірятко за бабака. Те, що це – злочинець, який погриз усі її прикраси з гарбузів — дівчина навіть сумнівів не мала.

Незважаючи навіть на свої велетенські розміри, а також те, що білка з’їла майже усі запаси гарбузів у Ерін – тваринка повернулась і наступного дня. Це і не дивно, бо зимові холоди змушують робити запаси і добре від’їдатися. Ця білка, схоже — дуже хазяйновита і точно знає, як шукати смачні запаси їжі взимку.

 

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?