Цей рецепт побив усі рекорди за швидкістю приготування: як зробити ресторанну закуску вдома. Гості ахнуть

Всього за 10 хвилин приготуєте для раптових гостей закуску не згірш магазинної. Головне, щоб у холодильнику знайшовся шматочок твердого сиру, банка тунця та огірочки-корнішони.

Цей рецепт настільки простенький, що приготувати сирні роли вийде у кожного. Навіть кулінари-початківці впораються з поставленою задачею на всі 100%. А рідні лише похвалять за майстерність.

Вам знадобиться:

  • 100 г твердого сиру;
  • 1 зубчик часнику;
  • 50 г маринованих огірків;
  • 70 г консервованого тунця.
Рулет із сиру з тунцем та огірками-корнішонами

Для приготування швидкого сирного рулету сир натріть на тертушці з великими отворами. Викладіть на тарілку й додайте зубчик часнику, який попередньо обчистьте та подрібніть.

Рулет із сиру з тунцем та огірками-корнішонами

Розтопіть сир у мікрохвильовій печі. Достатньо буде 1 хвилини. Огірки тим часом наріжте тонкими кружальцями. Дістаньте розплавлений сир і викладіть його на харчову плівку. За допомогою виделки розтягніть сир, сформувавши прямокутник.

Рулет із сиру з тунцем та огірками-корнішонами

Зверху викладіть кружальця корнішонів. А на них рівномірно розподіліть консервований тунець. Робіть усе дуже швидко, допоки сир не прохолов. Загорніть сир рулетом, допомагаючи собі поліетиленом.

Рулет із сиру з тунцем та огірками-корнішонами

Коли рулет буде сформовано, загорніть у харчову плівку кілька разів. Краї плівки зафіксуйте з обох боків. Відправте в холодильник. Треба витримати хоча б 40 хвилин, щоб сир повністю застиг.

Діставши рулет із холодильника, зніміть плівку, а закуску наріжте під кутом у 45 градусів на порційні шматочки. Як бачите, вийшла ідеальна сирна ковбаска з начинкою з тунцем та огірочком. Можна поласувати родиною на сніданок або приготувати для гостей.

Нові статті

Схожі статті

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.