Відчайдушні вчинки заради коханих: Хмара освідчився біля водоспаду, Камалія отримала літак у подарунок

Закоханий чоловік здатен на будь-які романтичні вчинки, що приводять у захоплення. Найбільшими романтиками, як з'ясувалося, є піаніст Євген Хмара та мільярдер Мохаммад Захур.

Євген Хмара та Дар’я

Піаніст-віртуоз виявився доволі романтичною натурою. Якось йому потрібно було супроводжувати кохану у подорожі. Євген мав важливу зустріч, тому не зміг сісти разом із дружиною в потяг.

Найромантичніші вчинки знаменитостей

Коли побачив, як через це засмутилася жінка, не стримався та скасував усі справи. Хмара сів у швидкісний потяг і прибув на місце раніше за жінку. Тож зустрічав її на пероні з букетом квітів.

Найромантичніші вчинки знаменитостей

Пропозицію руки й серця композитор зробив Дар’ї біля Ніагарського водоспаду. Відтоді пара вирішила, що кожні 5 років повторюватимуть обітницю саме в таких чарівних місцях. 5-річчя шлюбу відзначили біля водограю Вікторія.

Камалія та Мохаммад Захур

Побачивши на вечірці 25-річну співачку, пакистанський мільярдер закохався з першого погляду. За 2 місяці Захур зробив дівчині пропозицію руки й серця. В одну мить вона перетворилася на Попелюшку.

Найромантичніші вчинки знаменитостей

Зірка поселилася у справжніх хоромах, де її затишок забезпечувало зо два десятки людей обслуги. Разом із чоловіком об’їздили весь світ, зупиняючись у найдорожчих готелях. Відтепер Камалія могла дозволити собі будь-який брендовий одяг, найдорожчі прикраси та найвишуканіші наїдки.

Найромантичніші вчинки знаменитостей

А одного разу українка похизувалася подарунком, який взагалі важко собі уявити. Коханий подарував дружині цілий літак. І це попри те, що вона вже мала власну конюшню від благовірного. Звісно, чоловік фінансував і співочу кар’єру знаменитості.

Новина про розлучення зіркової пари стала справжнім шоком для широкого загалу. Попри те, що Захур і Камалія начебто роз’їхалися, вони продовжують відпочивати разом за кордоном разом із доньками-близнятками.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?