90-річні близнючки вперше возз’єдналися після 81 року розлуки: востаннє бачились, коли їм було по 9

Дивовижна історія трапилась в Америці. Дві сестри-близнючки зустрілись одна з одною через вісім десятків років. Подробиці цієї історії читайте в цьому матеріалі від редакції "Один Факт".

Майже казкова історія трапилася на території США. Дві сестри-близнючки (Андреа Лопес та Маурілія Чавес), яким вже виповнилося по 90 років — вперше за 81 рік життя зустрілись одна із одною. Сталось це у грудні. Після смерті своїх біологічних батьків близнючки були розлучені одна з одною у віці 9-ти років. Пройшло багато десятиліть, перш ніж вони змогли зустрітись знову. А допоміг дівчатам у цьому ДНК-тест.

ДНК-тест допоміг двом американськимсестрам- близнючкам зустрітись через 81 рік вимушеної розлуки
ДНК-тест допоміг двом американським сестрам- близнючкам зустрітись через 81 рік вимушеної розлуки

За словами бабусь — перша за стільки років зустріч стала для них несподіваною та приємною. В обох виникло таке відчуття, ніби вони зустрілися вперше за все життя.

Андреа Лопес поділилася емоціями від хвилюючої зустрічі із сестрою-близнючкою:

81 рік — це занадто довго! Я пам’ятаю зовсім небагато… Трохи… Трохи… — розповіла Лопес.

Батьки дівчат-близнючок померли, коли дівчатам ледве виповнилося 5 років. В їх родині виховувались 10 діточок. Після того, як рідних батьків не стало –родичі поділили усіх дітей між собою і забрали їх на виховання. Тому дівчата опинились в різних родинах.

У День Подяки, який в Америці святкують наприкінці листопада — генетичний тест виявив пару рідних сестер. Андреа Лопес без довгих роздумів відправилася з Лас-Вегасу, де вона мешкала – до своєї рідненької сестри у Денвер. Жінка забронювала квиток на літак і полетіла назустріч рідній людині, яку не бачила багато років.

— Моя сестро, мені дуже хотілося побачити тебе, щоб ти була зі мною – розповіла Лопес

Возз’єднання родичів відбулося всього лише на один день. Разом із Чавес і Лопес зустрілись також інші їх брати та сестри, з якими їх розлучили багато років тому.

Перед зустріччю, яка відбулася у грудні – близнючки розмовляли одна із одною по телефону. Жіночки пригадали, як складно їм було дізнаватись одна про одну. До того ж, їх голоси помітно змінились з дитячих часів та періоду, коли їх вимушено розлучили.

Сестри-близнючки зустрілись одна із одною через 81 рік
Сестри-близнючки зустрілись одна із одною через 81 рік

Під час своєї зустрічі Лопес і Чавес вирішили надолужити втрачений час і навіть, як в дитинстві, поспали в одному ліжку. Лопес потім зізналась, що під час сну навіть вивалилась із цього ліжка.

Взагалі-то сестри добре провели час одна із одною і вдосталь ділились спогадами з дитинства. А потім Лопес настав час повертатись до Невади.

Маурілія та Андреа також дізнались, що в них ще є живі троє братів та сестер. Зараз їм від 80 до 90 років. Лопес також змогла зустріти одного зі своїх братів, який прибув із Лос-Анджелесу, щоб відвідати її. Потім Лопес відправилася до Техасу, аби зустрітись там з іншим своїм братом.

 

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.