29-річна дружина Віктора Павліка у косметолога: судини, синці, плями – від чого ще позбавляється Репяхова

Молода дружина Віктора Павліка, 29-річна Катерина Репяхова, у День закоханих пішла до косметолога. Що саме робила кохана жінка співака та заради чого — читайте про це у матеріалі від "Один Факт".

Катерина Репяхова — молода дружина співака Віктора Павліка, днями поділилась в Stories Instagram цікавою інформацією щодо бьюті-процедур, які вона проходить у косметолога. Спочатку дівчина розповіла про серйозну помилку, яку допустив у День закоханих її чоловік. За словами блогера та молодої матусі — Віктор Павлік вже за традицією, як і 8 минулих років поспіль, забув подарувати їй букет квітів.

Мабуть не заслужила — зауважила Катерина Репяхова і… вирішила покохати сама себе.

Власне, любов до себе й підштовхнула дівчину до візиту в косметологічний кабінет. Цікаво, що Віктор Франкович проти того, аби його дружина робила будь-як пластичні операції. Але його думка Катерину на шляху до ідеальної зовнішності зовсім не зупиняє. В минулому році Репяхова зробила собі пластику носа, а в подальшому мріє також і про мамопластику.

Катерина Репяхова відвідала косметолога
Катерина Репяхова відвідала косметолога

У День Закоханих Репяхова також відвідала косметолога і показала, які проблеми їй допомагає вирішувати цей спеціаліст. За словами Катерини — в неї дуже багато косметологічних запросів. Наприклад, дружина Віктора Павліка мріє видалити синці під очима, червоні плями на щоках, а ще — тоненькі судини біля носа. Крім того, блогерка запланувала розчинити філери на губах. Ось такий величенький перелік процедур.

А ще Катерина Репяхова мріє про те, аби їй зробили контурну пластику підборіддя. Вся ця складна робота над зовнішністю не дуже подобається Віктору Павліку. Він зазвичай свариться навіть через те, що Катерина Репяхова купує собі щось новеньке з речей. На думку Віктора Франковича — в кожної жінки повинна бути лише одна куртка на зиму та дві пари взуття на сезон. А ось на зауваження щодо квітів співак, на диво, відреагував вибаченнями і пообіцяв обов’язково виправитися.

 

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.