Куди зник Андрій Доманський: зірковий ведучий українського телебачення, який вів концерти до Дня Перемоги

Український ведучий Андрій Доманський відомий глядачам скандальними висловлюваннями під час проведення концертів до дня Перемоги. "Один Факт" пропонує вам дізнатись, де зараз знаходиться Доманський.

Андрій Юрійович Доманський — відомий український ведучий родом зі славетного міста Одеса. Його кар’єра почалася в 1994 на радіо, а через шість років після цього став вести програму “Підйом”. Потім в його послужному списку були програми “Все для тебе”, “Фабрика зірок” та інші.

Український ведучий Андрій Доманський з дружиною і донькою
Український ведучий Андрій Доманський з дружиною і донькою

Багатьом глядачам Доманський запам’ятався як скандаліст і той, хто намагався просувати на українському телебаченні російську пропаганду. Не дивно, що після початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року Доманський зовсім зник із українського інформаційного простору. А ось куди? “Один Факт”спробував в цьому розібратися.

Багато хто з українців може подумати, що Андрій Доманський після початку вторгнення виїхав до росії. Але насправді за інформацією від блогера та журналіста Слави Дьоміна — Доманський переховується від російських ракет десь в Європі. Також журналісту вдалось поспілкуватись із спільними знайомими, які розповіли про те, що Доманський чкурнув за кордон цілком законно.

Адже він — багатодітний батько п’ятьох дітей, троє з яких — ще неповнолітні. А ще Дьомін повідомив, що особисто писав Доманському з приводу запису інтерв’ю. Але зірковий ведучий його пропозицію повністю проігнорував.

Андрій Доманський - багатодітний батько, який виховує п'ятьох дітей
Андрій Доманський – багатодітний батько, який виховує п’ятьох дітей

Андрій Доманський ще до повномасштабного вторгнення здобув в українському суспільстві сумну і скандальну славу. І все через те, що намагався на українському каналі “Інтер”просувати російські пропагандистські настрої. Однак після початку вторгнення Доманський швиденько перевзувся і записав відео на підтримку України. А після цього – взагалі зник з екранів і навіть більше — видалив усі свої соціальні мережі.

В 2018 році Андрій Доманський потрапив у гучний скандал під час проведення ефіру концерту до дня Перемоги. Його вислів про те, що вулиці Києва перейменовують на імена фашистських злочинців — викликав обурення в багатьох українців.

За інформацією від блогера Слави Дьоміна, Доманський оселився в одній з країн Балтії (Латвія, Литва чи Естонія).

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.