Маша Полякова, Маша Кравець та Jerry Heil не дочекалися дипломів: невже так і залишаться недоучками?

Знамениті дівчата, як і решта юнок, після школи вступають до вишів. Та далеко не всім вдається витримати курс навчання й отримати диплом. Розберімося, чому деякі з них покинули навчання.

Марія Кравець

20-річна донька Олени Кравець спромоглася вступити до Київського університету ім. Тараса Шевченка. Дівчина мала стати спеціалісткою з реклами та зв’язків із громадськістю. Та витримала зіркова дитина лише 1 рік, а потім забрала документи з вишу.

Знаменитості покинули навчання у виші

Марія пояснила, що почалося навчання з журналістики, а не піару. Студентам сказали, що так триватиме перші 3 курси. Лише на 4-5-му навчатимуть рекламних заморочок. Навчання збіглося з пандемією корони, тож усіх перевели на онлайн. Кравець-молодшій не сподобалося. Вона спробувала попрацювати в піар-агенції та втямила, що це взагалі не її шлях. Нині допомагає зірковій матусі готувати й вести Ютуб-програму “Вдома поговоримо”.

Маша Полякова

Не припало до вподоби навчання в лондонському BMus і доньці Олі Полякової. Починаючи з 2022 року, старша дитина співачки вступила до престижного музичного вишу, та була розчарована “слабким рівнем освіти”.

Знаменитості покинули навчання у виші

Маша повернулася до Києва й стала відвідувати музичну академію ім. Чайковського. Дбайлива матуся пояснила, що донька чекає 18-річчя, щоб їхати до Бостона у музичний коледж Берклі. Нині дівчині вже 19. Чекаємо американських студентських фоточок.

Jerry Heil

Нині співачка докладає чимало зусиль, готуючись до участі в “Євробаченні 2024” разом з alyona alyona. А 2022-го Яна вступила до американського Берклі. Мала намір опанувати курс film scoring, щоб писати музику до фільмів. Натомість повернулася з Америки ні з чим.

Знаменитості покинули навчання у виші

Артистка пояснила, що навчатися онлайн у Бостоні неможливо, оскільки там постійно проводяться практичні заняття. Та й інтегруватися у західну культуру в української зірки чомусь не виходило. Втім, Jerry Heil не розірвала стосунки з навчальним закладом остаточно – зробила паузу, а згодом, можливо, ще повернеться.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?