Вперше сходила на побачення: Анна Трінчер поставила Волошина перед фактом, що вже його забула

Відома співачка Анна Трінчер сходила на перше побачення після розлучення з Олександром Волошином перед подорожжю на Балі. Зірка розповіла як це було.

Після того, як співачка та блогерка Анна Трінчер оголосила про своє розлучення з колишнім партнером, блогером Олександром Волошиним, вона визнала, що не відчуває ніякого дефіциту у чоловічій увазі. Вона продовжує отримувати безліч квітів та запрошень на зустрічі від своїх прихильників. Навіть після відмови чоловікам на багато з цих запрошень, перед відпочинком на Балі, співачка вирішила зробити виняток і вийти на прогулянку з одним із чоловіків, відповівши на його запрошення.

Хоч Анна ще не готова повноцінно відкритися для нових стосунків та вона все ж таки вирішила дозволити собі трохи розваги, щоб хоч якось покращити свій емоційний стан. Їй було цікаво поспілкуватися з людиною, адже протягом довгого періоду вона відмовлялася від зустрічей, оскільки не відчувала готовності зануритися в романтичні стосунки після розлучення. Співачка розповіла, що їй просто не хотілося витрачати час на щось, що не відчувала без належного бажання чи ентузіазму.

Анна Трінчер сходила на перше побачення після розлучення
Анна Трінчер сходила на перше побачення після розлучення

Анна Трінчер поділилася своїми думками про стосунки з чоловіками та зауважила, що на побаченні, яке вона згадала, її співрозмовник був значно старший за неї. Це, очевидно, змусило її задуматися над своїми власними вподобаннями та вимогами до партнера. Анна висловила думку, що їй більше підходять дорослі чоловіки, яким понад 30 років. Її рішення ґрунтується на власному досвіді та спостереженнях: вона дотримується думки, що романтичні стосунки з більш молодими чоловіками можуть бути складними через їхню недосвідченість і нестабільність. Це свідчить про те, що Анна має сформоване розуміння того, які якості їй важливі у партнері.

Щодо колишнього Олександра Волошина, Трінчер чітко зрозуміла, що між ними вже немає жодних стосунків і ніколи не буде.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.