Найменша жінка у світі поміщається на двох долонях найвищого чоловіка: їхні долі перетнулися у Каліфорнії

У Каліфорнії відбулася незвичайна зустріч: побачення влаштували чоловіку, зріст якого перевищує 2,5 м, та жінці, яка не дотягується до 63 см. Дамочка легенько вмостилася на долонях кавалера.

Зріст рекордсмена за зростом Султана Косена складає 251 см. А найменша людина Джьоті Амге у світі виросла до розмірів 2-річної дитини. Звісно, їхня зустріч виявилася доволі епічною.

Обох внесли до Книги рекордів Гіннеса через аномальний зріст. Та якщо Султан є найвищим, то Джьоті має всього 62,8 см. Дві ступні чоловіка по 36,5 см будуть більшими, ніж його візаві на повний зріст.

Чоловік-Гулівер зустрівся з жінкою-Дюймовочкою

У Каліфорнії відбулася фотосесія двох протилежностей. Турок та індуска вже знайомі між собою. 2018 року вони бачилися в Каїрі. Тоді разом пройшлися вздовж пірамід Гізи.

Велетню Косену 41 рік. Він вважається найвищим з 2009 року. Перебрав рекорд на себе у Бао Сішуня, коли під час вимірювання зросту з’ясувалося, що Султан перевищує опонента на 10 см.

Чоловік-Гулівер зустрівся з жінкою-Дюймовочкою

Таких великих рук, як у турка, теж немає ні в кого на Землі. Тому йому приписали ще один рекорд за довжину долонь у 28,5 см. Вимірювали від зап’ястка до середнього пальця.

Косен зазнав у дитинстві пухлину в мозку. В підсумку почав страждати від гіпофізарного гігантизму. Ліжко для чоловіка звели 3-метрове, а одяг завжди шиють на замовлення.

Чоловік-Гулівер зустрівся з жінкою-Дюймовочкою

Амґе працює акторкою. Дівчині нині 30 років. У 18-річному віці вона мала всього 5 кг ваги. Бідолашка теж хворіє, тільки на іншу капость – ахондроплазію. Вищою вона вже ніколи не стане. Титул найменшої дівчини-підлітка юнка отримала в 15 років. А з 18-ти є крихіткою-рекордсменкою серед дорослих.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.