Цю серію “Величного століття” вирізали з ефіру: ось чого ви не побачили і не знали про султана Сулеймана

Фанати серіалу "Величне століття" навіть не підозрюють, що подивилися не весь багатосерійний фільм повністю. Деякі кадри було нещадно вирізано вже на телебаченні.

Дивлячись довгограйний серіал “Величне століття”, ніхто з глядачів й не підозрює, що деякі епізоди зі стрічки вирізано. Продюсери влаштували подібне обрізання не через цензуру чи намагання обдурити людей.

Численні шанувальники “Величного століття” по всьому світу захоплюються турецьким серіалом і переглядають все серії з початку до кінця. Та от дивина. Виявляється, в окремих країнах телеглядачам показують не повне відео.

Деякі сцени вирізали з Величного століття

Отже, ніколи не дізнаються, що сказав султан Сулейман чи Хюррем-султан. Деякі епізоди перед показом кінороби прошерстили. Навіть у фіналі вирізали цілий шматок. Мова про сцену, в якій головний візир дізнається про смерть правителя.

Після цього тіло султана бальзамують, вирізаючи серце. Сцена тривала близько 3 хвилин. Натомість фани турецького серіалу по ТВ її не побачили. Подібні непорозуміння траплялися й в інших серіях. Мова про похорони Хатідже.

Деякі сцени вирізали з Величного століття

Річ у тім, що час на трансляцію будь-якого серіалу розрахований в ефірі до секунди. А кожна серія “Величного століття” містить по 2,5 години. Тож і доводилося урізати, щоб втиснути відео у відведені йому рамки.

Постійні глядачі турецької саги помітили, що в Сулеймана на кожну смерть заготовлена окрема промова. То й не страшно, якщо деякі з них трішки підкоротили. Хатідже всі вважали істеричкою, гідною божевільні. Але після смерті стало дуже шкода жіночку. Аякже, вона ж за життя так настраждалась через Ібрагіма.

Думки розділилися. Одні вважають Сулеймана винним у тому, що слухав Хюррем і у всьому їй корився. Іншим здалося, що завинила таки Хюррем, оскільки поводилася неправильно.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.