Салат подаю не до млинців, а разом із млинцями: виходить доволі цікаве поєднання компонентів і смаків

Цей незвичний салат можна готувати у будень чи на свята. Гості, напевно, подібного поєднання млинців з овочами ще ніколи не куштували. Тож є шанс здивувати й отримати купу компліментів.

Салат виходить незвичним на вигляд і цікавим на смак. Обов’язково спробуйте приготувати, щоб страва стала вашою улюбленою.

Вам знадобиться:

  • 200 г копченої ковбаси;
  • 4 великих яйця;
  • 1 огірок;
  • 2 зубці часнику;
  • 3 гілочки кропу;
  • 2 ст.лож. майонезу;
  • 2 ст.лож. сметани;
  • 2 ст.лож. олії
  • 1 дрібка чорного меленого перцю;
  • 1 дрібка солі.
Салат із млинцями, ковбасою та яйцями

Починайте готувати салат із приготування млинців. У мисочку розбийте яйця, посоліть, поперчіть та збийте вінчиком, щоб маса стала однорідною. Можете додати ще й 1 ст.лож. борошна або влити трішки молока чи вершків. Так млинці вийдуть ніжнішими. Якщо додати майонез, млинці стануть солонуватими й більш пружними.

Салат із млинцями, ковбасою та яйцями

На пательні обсмажте на олії 4 млинці з обох боків до золотавого кольору. Вони мають бути тоненькими. Сковорідку беріть невеликого діаметра. Перекладіть готові млинці на тарілку й залиште, щоб прохолонули. Після цього наріжте соломкою.

Салат із млинцями, ковбасою та яйцями

Копчену ковбасу позбавте від плівки й наріжте тонкою соломкою. В принципі, можете скористатися вареною чи напівкопченою ковбаскою. Огірок вимийте, обсушіть й наріжте соломкою. Якщо шкірочка не грубка, можете її не зрізати. Кріп вимийте, просушіть, дрібненько наріжте.

Салат із млинцями, ковбасою та яйцями

У миску викладіть млинці, ковбасу, огірок, вичавлений часник та зелень. Заправте майонезом та сметаною. Посоліть, поперчіть й акуратно перемішайте. Викладіть салат гіркою на тарілку, прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.