Потап покинув Україну і зробив те, чого не міг зробити тут: сфотографувався з чоловіком Меган Фокс (ФОТО)

Репер Потап зараз знаходиться не в Україні і насолоджується життям. Він оприлюднив світлини з американськими знаменитостями. Хто стояв поряд з Потапом — дивіться в добірці від "Один Факт".

Репер Потап і чоловік Анастасії Каменських показався в Америці — поряд з відомими виконавцями і виконавицями. Співак оприлюднив добірку світлин у своєму Instagram, на яких він стоїть поряд із відомими зірками США.

На одній зі світлин виконавець у темних окулярах і шкіряній куртці чорного кольору стоїть на червоній доріжці, а позаду нього помітно декількох знаменитостей. Серед них і Браян Остін Грін — американський актор і чоловік голлівудської кінозірки Меган Фокс.

Також в добірці від Потапа з американського турне є світлини із бразильскою співачкою, акторкою і композиторкою Аннітою, американським поп-співаком Mashine Gun Kelly, іспанською виконавицею Bad Gyal, співаком з гаванського гурту Gente De Zona Олександром Дельгадо та інтернет-зіркою Леле Понс, яка стала найбільш популярною завдяки своїм 6-секундним відео на сервісі Vine.

Потап поряд з американськими та латиноамериканськими зірками
Потап поряд з американськими та латиноамериканськими зірками

Про те, що Потап виїхав з України і намагається підкорити Латинську Америку, стало відомо ще раніше. Співак ділився із шанувальниками роздумами про те, як складно досягти творчого успіху за кордоном. Олексій Потапенко зазначав, що особистісний і професійний ріст потребують від людини надзвичайних зусиль. Щоденно доводиться боротись із самим собою, а примусити себе вивчати чужу мову та культуру, налагоджувати міжнародні зв’язки — вкрай важко.

Попри величезну критику з боку українців, що зараз залишаються в країні Потап продовжує йти до своєї мети. Багато хейтерів дорікають співакові, що він у надскладний час залишив країну, хоча кордони зараз для чоловіків закрито. Виконавець у відповідь каже, що відмовлятись від своїх планів та мрій зовсім не збирається. Він повідомив, що в нього є відчуття вірного шляху і зради своїх друзів, країни та рідних він повинен зростати в творчому, духовному і кар’єрному плані.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.