Ісаак Віджраку ніколи його не замінить: Ані Лорак показала найдорожчого їй чоловіка – “Я так сумую за тобою”

Знаменита співачка Ані Лорак вразила мережу неочікуваним зізнанням. Зірка оприлюднила фотографію свого рідного брата та заговорила про почуття.

2 роки тому покійного брата Ані Лорак почали згадувати як ніколи часто. Причина досить зрозуміла: позиція співачки щодо поточних подій. Сама Кароліна намагалася уникати спілкування не тільки з журналістами, але і з власними шанувальниками, і прийшла до тями лише через півроку, не виправдавши надій багатьох фанатів.

Згодом артистка сама почала спекулювати пережитим горем, адже її брат віддав життя дарма.

Ані Лорак публічно зізналася в почуттях брату

Ані Лорак публічно зізналася в почуттях брату

Починаючи з 2022-го життя зірки тим не менш сильно змінилося. Вона знайшла своє кохання в Іспанії, де проходила різні духовні практики. Власне, її обранцем став її ж наставник — Ісаак Віджраку. І одразу ж цей роман отримав багато критики, так як підписники зірки не змогли поставитися до її вибору серйозно, і заповняли її у тому, що вона скоїла помилку. Час минає, але ці стосунки продовжується.

Ісаак повністю займає позицію своєї коханої, і з часом почав все частіше з’являтися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. І серед усієї цієї романтики та творчості раптом з’явилася фотографія покійного брата артистка.

Кароліна оприлюднила у своєму блозі архівне фото, а в дописі виразило свої почуття до нього, а також додала, що у цей день, 23 лютого, вона особливо сильно про нього згадує.

Коментарі до публікації одразу ж закрили. І це доволі логічно, адже немає сумнівів у тому, що публіка була спровокована даним зізнанням. Тим паче, що свого брата Ані Лорак неодноразово використовувала як виправдання.

Нагадуємо, що артистка вже 10 років як не проживає в Україні. А вона осіла у Підмосков’ї, де придбала собі розкішний маєток. 2021-го з’являлася інформація про те, що компанія артистка збанкрутувала, а також про її величезні борги. Так само 2022-го поговорювали, що коханець Кароліни покинув її через брак у співачки коштів. Сама ж артистка видалилася з соціальних мереж і зникла з інформаційного простору майже на півроку. Подейкували, що вона ховалася на батьківщині у свого колишнього чоловіка Мурата.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?