30-річний ALEKSEEV виїхав до Ізраїлю, але не знайшов там щастя: чим насправді зірка зайнявся за кордоном?

Відомий своєю потужною вокальною майстерністю та стильним виглядом, ALEKSEEV став одним із найвизначніших артистів української та світової музичної сцени.

ALEKSEEV відомий також своєю активною творчою діяльністю, включаючи випуск альбомів та роботу з відомими музикантами. Його музика поєднує різні жанри, включаючи поп, рок та електронну музику, і завоювала велику популярність як в Україні, так і за кордоном.

30-річний український співак Alekseev вразив своїх прихильників у нічному клубі Тель-Авіва під час благотворительного концерту, виконавши свою дуже популярну пісню “П’яне сонце” на російській мові. Це рішення було зроблено за запитом організаторів благодійної події, повідомила прес-служба артиста.

Своє виступ тривалістю у 45 хвилин ALEKSEEV розпочав українською концертною програмою, але на прохання організаторів пісня про сонце спочатку пролунала мовою оригіналу, а в кінці концерту на біс Нікіта ще раз виконав цю композицію в оновленому вигляді – вже на українській мові.

ALEKSEEV виступив в Ізраїлі: за що українські фанати критикують співака
За що українські фанати критикують співака ALEKSEEV?

Чим пояснив таку поведінку?

Помічники Alekseev підкреслили, що на своїх власних концертах він не виконує російськомовні пісні. Це свідчить про його бажання підтримати українську мову та культуру у своїй творчості.

Раніше співак відмовлявся від написання треків на російській мові, але не хотів відмовлятися від них повністю. Він вважав, що пісні набувають нових сенсів після повномасштабного вторгнення, і вирішив перекласти свої російськомовні хіти, такі як “П’яне сонце” і “Океанами стали”. Alekseev долучив до свого репертуару перекладену версію пісні “Как ты там”.

Таким чином, співак продовжує розширювати межі своєї творчості, роблячи акцент на багатомовності та розмаїтті в світі музики.

Чи зможе ALEKSEEV зберегти репутацію та підтримати свою фан-базу в умовах загостреної ситуації залишається питанням. Однак його вчинок вже став об’єктом уваги та роздумів, нагадуючи про те, наскільки важливо враховувати вплив мистецтва на суспільство.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.