Слава Камінська вперше показалася в обіймах таємничого коханого: але публіка не оцінила (ФОТО)

Слава Камінська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі своїм коханим, якого досі тримає в таємниці. За що співачка отримала критику від підписників.

Слава Камінська, українська співачка, здивувала своїх прихильників, виклавши в Instagram пристрасні знімки з її таємничим коханим. На фотографії видно, як чоловік, якого співачка не розкрила, ніжно обіймає її, а вона, з свого боку, зафіксовує цей момент на камеру, роблячи селфі.

Слава Камінська завжди була досить замкненою щодо свого особистого життя, тому цей різкий витік інформації про неї та її коханого викликав бурхливий резонанс у її фанатів і шанувальників. Багато хто захоплено реагував на ці знімки, висловлюючи щиру радість за їхнє щасливе кохання та бажаючи їм лише найкращого в цьому складному світі.

На жаль, не всі реакції були такими ж позитивними. Критика не заставила себе чекати та деякі особи виразили свої сумніви щодо щирості цього кохання та поділилися своїми припущеннями щодо мотивів співачки для такого раптового витоку особистої інформації. Також були і ті, хто висловив свою заздрість та незадоволення вибором партнера для Слави.

Слава Камінська вперше показала фото з новим коханим. Фото з Instagram @babaslavska
Слава Камінська вперше показала фото з новим коханим. Фото з Instagram @babaslavska

Незважаючи на це, важливо пам’ятати, що кожна людина має право на приватність і вибір. Публічне життя може бути важким, особливо коли йдеться про особисте щастя та стосунки. Тому важливо підтримувати співачку та її рішення, даруючи їй простір для щастя і самовираження, незалежно від думок і суджень оточуючих.

Слава Камінська під своїм дописом написала: “Кожному своє чи не своє, але теж не кожному”. Цей філософський підхід до життя, виражений російською мовою, став приводом для обговорень.

Підписники висловили своє незадоволення, зауваживши, що на тлі подій останніх років, політичного конфлікту, використання російської мови є неприпустимим для знаменитостей.

У той же час, багато користувачів соціальних мереж виступили в захист Слави, стверджуючи, що мова, якою вона висловлюється, не має значення, і важливіше те, що вона залишається самою собою. Підтримуючи артистку, вони висловили побажання щастя та успіхів в її житті.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?