“Якби то знати у ті твої 16”: Олена Мозгова і Аніта Луценко показали, як виглядали в юності – не впізнати

Аніта Луценко запустила флешмоб "мої 16", а Олена Мозгова його підхопила. Як виглядали відомі українські дівчата багато років тому — дивіться в добірці світлин від "Один Факт".

Відома українська тренерка Аніта Луценко показала, як виглядала багато років тому, коли їй було 16 років. На архівній світлині зірка позує в купальнику на тлі морського пейзажу. Аніта широко розкинула в сторони руки і щасливо посміхається, а на її зубах помітні брекети. Світлина була зроблена 23 роки тому, але вже тоді в образі відомої спортсменки помітна її характерна відмінна риса — зачіска. В юні роки Аніта Луценко носила коротеньку стрижку, яку в подальшому зробила визитівкою власної зовнішності. Майбутня відома тренерка вдягнена лише в купальник синього кольору з малюнком у вигляді білих квіточок.

Аніта Луценко і Олена Мозгова в 16 років
Аніта Луценко і Олена Мозгова в 16 років

Своєрідне змагання “Мені 16” підхопила і донька видатного музиканта України Миколи Мозгового — Олена Мозгова. Жінка, якій цьогоріч виповнилось вже 50 років — вирішила показати своїм прихильникам, як вона виглядала понад 34 роки тому — в 16 років.

На світлині, яку оприлюднила Олена Мозгова на своїй особистій сторінці у Facebook – зовсім юна дівчина з омріяним поглядом. Вона обіймає себе за плечі і романтичним поглядом вглядається прямо в об’єктив:

Якби то знати у ті свої 16, які пердимоноклі тобі підготувала доля — підписала цей знімок продюсерка.

Нещодавно Олена Мозгова також приймала участь у челенджі, який був пов’язаний з віком. Щоправда, того разу вона оприлюднила світлину, на якій їй виповнилося 21. На цій світлині Олена Мозгова постає в яскраво-жовтій сукні, поряд із мікрофоном та з жовтенькою прикрасою у волоссі.

Юні дівчата: Олена Мозгова і Аніта Луценко
Юні дівчата: Олена Мозгова і Аніта Луценко

Олена Мозгова відсвяткувала 50-річчя 9 лютого 2024 року. А ось Аніта Луценко до дня народження цьогоріч лише готується, адже 11 березня 2024 року професійній тренерці, фахів чині зі схуднення та телеведучій виповниться 40 років.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.