Топ-5 омолоджувальних зачісок для жінок за 50: без об’єму у коренів та здоровий блиск за одне миття голови

Сиве волосся — не привід відмовлятись від нової зачіски. Якщо вам за 50 років — скористайтесь порадами стилістів і оберіть для себе одну із 5 модних зачісок. Їх добірка надана нижче — знайомтесь.

Каскад

Зачіска каскад для жінок у віці 50 років і старше
Зачіска каскад для жінок у віці 50 років і старше

Каскад вважають одним із найбільш практичних і модних варіантів стрижки для жінок віком 50 років і старше, які мають тонке волосся. Стилісти роблять каскад на будь-яку довжину і зазвичай радять робити на цю зачіску стильну укладку.

Стрижка каскадом виконується із використанням певної технології укорочення волосся. Вона надає зачісці гарної форми і легкого об’єму навіть без додаткового укладання.

Каскад — класичний варіант зачіски для зрілих жінок. Він ідеально підходить для надання форми локонам, яким не вистачає об’єму. Зробити каскад можна на будь-яку довжину волосся. Щоб надати такій зачісці пишної форми — не обов’язково використовувати фен чи спеціальні засоби для укладки. Достатньо просто трохи збити волосся руками.

Каре

Зачіска типу каре — коротка та стильна стрижка, яка підійде для будь-якого типу волосся. Вона прикрасить собою обличчя будь-якої форми.

Варіанти зачіски каре для жінок віком від 50 років
Варіанти зачіски каре для жінок віком від 50 років

Стрижка каре може бути різною — подовжена, класична, рівненька, асиметрична, з філіруваними кінчиками волосся, з чубчиком або ж без нього. Найкращий варіант для омолодження саме вашої зовнішності повинен обрати стиліст.

Якщо ваше волосся із віком втратило природну густоту — спробуйте зробити багатошарове каре. Така зачіска може бути рівненькою або градуйованою. Каре – розкішна класика, яка ніколи не виходить із моди. З такою зачіскою ви будете почувати себе неперевершено. Якщо ще правильно підібрати чубок, то він точно освіжить загальний образ.

Хвилястий боб із чубчиком набік

Зачіска хвилястий боб із чубчиком набік
Зачіска хвилястий боб із чубчиком набік

Хвилястий боб із чубчиком набік — одна із найпопулярніших зачісок у жінок 50-ти років і старше. Цю зачіску можна назвати еталоном, адже її обирають багато модниць по всьому світу. Багатошарова грайлива стрижка робить ваш образ більш привабливим, освіжає та омолоджує його. Увиразнити природну красоту допоможе косий чубчик. А ще він — підкреслить вилиці і прибере із обличчя зайві роки.

Помпадур із бічним проділом

Стрижка помпадур із бічним проділом — ідеальний варіант для сміливих та ефектних жінок у віці 50 років та старше.

Зачіска помпадур із бічним проділом
Зачіска помпадур із бічним проділом

Якщо кардинальні зміни у власному образі вас не лякають — обов’язково спробуйте зробити саме цю зачіску. Помпадур зробить рідке волосся більш густеньким та об’ємним. Більш рішучі зміни в образі дозволить зробити фарбування. Доповніть зачіску помпадур яскравими кольорами. Пофарбуйте волосся у 2 різних кольори. Вигляд в такої стрижки буде більш ефектним.

Коротенька піксі

Піксі — ультракоротка омолоджувальна зачіска, яка не потребує додаткової укладки. Після стрижки буде достатньо просто висушити волосся феном.

Коротенька зачіска помпадур для жінок старше 50 років
Коротенька зачіска помпадур для жінок старше 50 років

Після стрижки піксі волосся дуже добре відростає. Зачіску можна не оновлювати протягом цілого року. Саме через це піксі дуже популярна серед жінок віком 50 років і старше у всьому світі.

Зачіска піксі може бути як із чубчиком, так і без нього. Вона ідеально пасує до будь-якого типу обличчя. Така стрижка підійде тим жінкам, які мають рідке, тьмяне і слабке волосся. Вона візуально збільшить об’єм волосся біля коренів і підкреслить риси обличчя.

Нові статті

Схожі статті

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.