Я дізналася про зраду чоловіка на його похороні: спочатку не могла осягнути й ненавиділа коханку, а потім…

Лариса кохала свого чоловіка до нестями. Тому новина про загибель благовірного у ДТП приголомшила 36-річну жінку. Та на похороні на вдову чекав ще більший шок – присутня коханка Артема.

Все у житті Лариси та Артема було добре. Лише одне непокоїло – Бог не дав діточок. Через це батьки чоловіка ставилися до невістки дещо зверхньо. Та бачилися вони з рідними чоловіка не часто, то можна було й не зважати.

Новина про те, що благовірний втрапив у дорожню аварію, застала жінку зненацька. Допоки приїхала до лікарні, сталося найгірше – Артема не стало. Лариса вила білугою, не розуміючи, як їй жити далі без своєї другої половинки.

Вдова й коханка знайшли спільну мову

А під час похорону пережила на додачу ще один шок. Попрощатися з Артемом прийшла його 27-річна коханка. Ларисина свекруха приязно розмовляла з чорнокосою дівчиною. Лариса втямила, що батьки чоловіка були в курсі. Напевно, сподівалися, що саме Регіна народить їм онуків.

Коханка набралася наглості, підійшла до Лариси й висловила співчуття. Та ледве стрималася, щоб не роздерти її обличчя нігтями. Мовчки розвернулася й пішла. Але за кілька днів знову побачила розлучницю.

Вдова й коханка знайшли спільну мову

Регіна сказала, що хоче просити вибачення. Ділити їм було вже нікого, тому відвели душу спогадами про Артема. Відтоді ці розмови стали необхідні Ларисі як повітря. Вони разом відвідували могилку чоловіка, а потім поминали Артема вдома.

В одну з таких зустрічей Ларисі конче захотілося торкнутися пишного волосся Регіни. Дівчина не відсахнулася, а навпаки притиснулася якомога ближче й теж погладила жінку спочатку дружньо по руці, а далі…

Невдовзі рідні Артема дізналися, що Лариса та Регіна мешкають разом. Почали лаяти невістку, що вона паплюжить пам’ять їхнього сина. Та вдові було вже байдуже, адже тепер вона знайшла новий сенс у житті.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.