42-річна Лілія Ребрик поділилась рецептом фірмових оладок до сніданку і розповіла секрет приготування

42-річна Лілія Ребрик поділилась рецептом своїх фірмових оладок, які готує вдома дітям і Андрію Дикому. Рецепт смачної страви "Один Факт" наводить нижче. Обов'язково побавте родину цим смаколиком.

42-річна телеведуча Лілія Ребрик в очікуванні народження третьої донечки не втрачає часу дарма. Декілька днів тому колеги з телеканалу “Дім”, де вона працює телеведучою – супроводили Лілію в декретну відпустку.

Вже в березні в родині Ребрик і Андрія Дикого з’явиться немовля. Ну а поки що телеведуча і турботлива матуся бавить смачненькими сніданками своїх старших донечок: Діану і Поліну.

Ранок почався з моїх фірмових оладок. Діти дуже полюбляють, коли мама зранку вдома — зізналась Лілія Ребрик в своєму Stories Instagram.

Класичний рецепт фірмових оладок від Лілії Ребрик складається із таких інгредієнтів:

  • борошно;
  • кефір;
  • яйце;
  • цукор (за смаком);
  • сіль (за смаком);
  • сода з оцтом

Головний критерій, за яким Лілія Ребрик готує свої оладки — це консистенція. Ведуча зауважує, що тісто має бути, наче густа сметана.

Покроковий рецепт приготування оладок до сніданку від Лілії Ребрик

Рецепт класичних оладок до сніданку від Лілії Ребрик
Рецепт класичних оладок до сніданку від Лілії Ребрик

Крок № 1. В окрему глибоку миску вилийте кефір. В нього ж вбийте одне куряче яйце. Додайте щіпку солі і соди. Ретельно перемішайте усі інгредієнти.

Крок № 2. Просійте в замішану основу борошно, щоб готова маса для оладок набула консистенції, як густа сметана. Знов добре все перемішайте — щоб усі грудочки в тісті повністю розчинились.

Крок № 3. Дайте готовому тісту трошечки постояти і визріти. Тим часом поставте на середній вогонь пательню, влийте туди невелику кількість рослинної олії.

Крок № 4. Викладайте оладки на розігріту пательню звичайною столовою ложкою. Кількість тіста та розмір виробу можете регулювати за власним бажанням.

Крок № 5. Обсмажуйте оладки з обох сторін приблизно по 2-3 хвилини, до появи рум’яної скоринки.

Готові оладки подавайте до столу разом зі сметаною або йогуртом. Смачного!

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?