Талісман на гроші: навіщо носять каштан у сумці? Прикмети, які збагатили вже не одну людину. Наступні – ви

Побачивши у знайомої в сумці звичайнісінький каштан, не дивуйтеся. Краще візьміть приклад із розважливої подруги й наслідуйте приклад. Навіщо це робиться? Для приманювання грошей.

У прикмети можна вірити чи ні, але життя доводить, що вони частенько спрацьовують. Отже, всі, хто хоче мати завжди повний гаманець, має знайти каштан під деревом і покласти його до сумочки.

Нехай плід завжди буде з вами. Самі не зчуєтеся, як фінансові потоки прилинуть із шаленою швидкістю. І більше ніколи не доведеться позичати гроші за 3 дні до зарплати. Як же діє цей дивний талісман?

Навіщо носити каштан у сумці

Здавна наші пращури помітили, що якщо покласти плід каштана до полотняного чи шкіряного мішечка, в якому людина зберігала всілякі дрібнички, то фортуна посміхається людині, й з сумочки на поясі не вибуватимуть купюри та дріб’язок.

Нині українці носять сумочки не лише на поясі, але й у руках чи за плечима. Але старовинна народна прикмета залишилася незмінною – для фінансового добробуту слід мати при собі хоча б один каштанчик.

Навіщо носити каштан у сумці

Окрім каштана ласі до матеріальних благ люди знають, що не можна ставити саквояж чи рюкзак на підлогу, а барсетку чи ридикюль – на стіл. Подібні дії призведуть до злиднів і стануть на заваді примноженню статків.

Також не можна користуватися дірявими, облізлими сумками, з поламаною змійкою чи застібкою. Сумочка має бути новенька, гарненька, а в середині десь неподалік гаманця завжди тримайте каштан, а краще кілька. І грошики самі полинуть до вас.

Цей талісман здавна вважається символом достатку та багатства. Можете ще додати туди ж гілочку м’яти. Це потрібно для великих купюр. Також володіють здатністю притягати грошики й дубові, чайові чи лаврові листочки, а ще корінці півонії та вересу. Шкуринка апельсина чи мандарина теж притягує гроші, тож покладіть шматочок у потаємну кишеню і нікому не показуйте.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.