“Курс на жіночність”: дизайнер одягу Андре Тан назвав 6 головних модних трендів весни 2024 року

Дизайнер модного одягу Андре Тан розповів про головні тренди весни 2024-го року і назвав глобальну весняну тенденцію. Дізнайтесь прямо зараз, які саме тренди будуть модними цього сезону.

Дизайнер модного одягу Андре Тан розповів про головні модні тенденції весни-2024. За словами стиліста — глобальною тенденцією цього весняного сезону стає курс на жіночність. Він наполягає на тому, щоб кожна прекрасна жінка не боялася проявляти себе у різноманітних іпостасях. Читайте нижче про головні тренди весни-2024 року, які назвав Андре Тан.

Спущені плечі

Модні тренди весни-2024: спущені плечі
Модні тренди весни-2024: спущені плечі

Одяг зі спущеними плечима вже давно прийшовсь до вподоби українським жінкам. І цієї весни він також буде у трендах, бо виглядає напрочуд гарно і неперевершено.

Білий колір

Модні тренди весни-2024: білий колір
Модні тренди весни-2024: білий колір

Моделі одягу у класичному білому кольорі, на думку Андре Тана — прекрасний сам по собі. Дизайнер називає його найвеснянішим, жіночним і асоціює одяг у білих кольорах із невинністю. Відомий український стиліст наголошує, що одяг білого кольору чудово виглядає як в самостійному варіанті, так і в комбінації із іншими стилями та кольорами.

Багатошаровість

Модні тренди весни-2024: багатошаровість
Модні тренди весни-2024: багатошаровість

Багатошаровість була в трендах протягом минулої осені та зими. І зараз, із настанням теплої погоди — цей тренд плавно перейшов до категорії весняних і літніх трендів.
Андре Тан радить весною 2024 року поєднувати топи із сорочками, одягати плащі разом із піджаками, а до класичних джинсів додавати шовкові хустки та спідниці.

Квіти

Модні тренди весни-2024: квіти
Модні тренди весни-2024: квіти

В трендах весни 2024 року буде також і одяг, прикрашений яскравими та великими квітами. Андре Тан звернув увагу, що зараз вириваються у тренди великі червоні квіти.
Ще один варіант декору весняного одягу: квітковий 3D-малюнок. Ним стилісти прикрашають зараз і чокери, і сукні різних фасонів, і спідниці.

Поєднання білих кольорів із чорними

Модні тренди весни-2024: поєднання білих кольорів із чорними
Модні тренди весни-2024: поєднання білих кольорів із чорними

Сучасні тенденції в світі високої моди радять трохи по-іншому поглянути на поєднання білого та чорного відтінків в одязі. Андре Тан радить поєднувати білий та чорний кольори в одязі у нерівних пропорціях. На думку дизайнера: найкращий варіант поєднання — це коли один з кольорів (білий або ж чорний) у жіночому вбранні переважає.

Занижена талія

Модні тренди весни-2024: занижена талія
Модні тренди весни-2024: занижена талія

Серед модних тенденцій весни-2024 Андре Тан назвав і сукні із заниженою талією. Зазвичай такий одяг має приталений крій та пишну спідницю, лінія якої починається від стегон, а не від талії (як у класичних сукнях).

Нові статті

Схожі статті

“Не сіли, не поговорили”: 35-річна Ольга Мартиновська вперше заговорила про свій минулий шлюб з кухарем

Оля Мартиновська вже була одружена та навіть має дитину від першого шлюбу, але зараз зірка "МастерШеф" будує своє майбутнє з іншим чоловіком - чи шкодує кулінарка про минуле заміжжя?

Пішла від чоловіка до іншого: як закрутився роман між 48-річною Марічкою Падалко та 47-річним Соболєвим

Марічка Падалко пішла за покликом серця до чоловіка, в якого закохалася майже з першого погляду та розірвала стосунки з попереднім обранцем - як почались стосунки телеведучої 1+1 та Єгора Соболєва?

Не мудрість, а дикість: як наложниці султана Сулеймана запобігали вагітності – так вчила сама Хюррем Султан

Наложниці султана Османської імперії Сулеймана були добре знайомі із мудрощами та оберегами від "цікавого положення". "Один Факт" розповість, які саме засоби використовували султанші.

Стиль “мінімалізм” та “по-багатому”: як виглядає місце 35-річної Ксенії Мішиної, де вона спить щодня

Ксенія Мішина ще ні разу не проводила екскурсію по своїй квартирі, але час від часу можна побачити деякі кімнати в її Instagram - як виглядає оселя акторки?