Екс-суддя “МастерШеф” Тетяна Літвінова розкрила секрети свого заробітку і назвала, що їй приносить дохід

Поза участю в телевізійних проєктах, Тетяна Літвінова є відомою кулінарною експерткою та ведучою. Вона ділиться своїм кулінарним досвідом, як у телевізійних програмах, так і в соціальних мережах.

Тетяна Літвінова – це визнана кулінарна експертка, яка отримала широке визнання завдяки своїй участі в популярному кулінарному проекті “МастерШеф”. Її талант та пристрасть до готування вразили глядачів, і вона стала однією з улюблених учасниц шоу.. Нещодавно Літвінова, розсекретила не лише суму свого заробітку щомісяця, а й поділилася деталями свого нового бізнесу. На фоні своєї нещодавньої операції та відновлення в лікарні, вона вирішила відкрити перед своїми шанувальниками завісу та розповісти, як вона забезпечує себе.

Як їй вдалося вийти на новий рівень доходу?

Позашоу Літвінова розвиває свій бізнес, ставши власницею інтернет-магазину, спеціалізованого на продажу товарів для кухні та дому. Також вона активно працює в соціальних мережах, популяризуючи кулінарні та домашні інновації серед своїх шанувальників.

За її власними словами, Літвінова ретельно підраховує свій бюджет, і наразі її місячний дохід складає близько п’яти тисяч доларів.  Виявляється, основний джерело її доходу – це робота над власним брендом у соціальних мережах та участь у рекламних кампаніях.

Нещодавно Тетяна Літвінова також стала власницею інтернет-магазину, спеціалізованого на продажу товарів для кухні та дому. Крім того, знаменитість підкреслила важливість монетизації свого цифрового простору та невизначеності у сфері рекламних інтеграцій в умовах війни.

Тетяна Літвінова розказала, як заробляє шаллені гроші
Тетяна Літвінова розказала, як заробляє шаллені гроші

Інтернет-магазин, в якому пропонуються товари для кухні та дому, вже успішно функціонує протягом двох-трьох місяців, і Тетяна визнає, що ще навчається аспектам підтримання бізнесу в цьому напрямку. З цим новим кроком в підприємництві вона розширює свої можливості та підтримує свій фінансовий стан в непрості часи.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.